Solutia de untethered jailbreak al lui Pod2G ar trebui sa fie compatibila cu iPhone 4S

   Pod2G a anuntat saptamana trecuta ca are o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 5, a reusit sa o porteze pe iPhone 4 cu iOS 5.0.1 insa a ramas rezervat in ceea ce priveste compatibilitatea cu iPad 2 si iPhone 4S pentru ca nu detine aceste dispozitive. Chiar si asa, iH8sn0w a relatat intr-un tweet publicat pe Twitter ca solutia de untethered jailbreak ar trebui sa fie teoretic, compatibila cu iPhone 4S, asta daca Pod2G poate gasi o metoda de a o instala.

   Aceeasi solutie ar trebui sa fie compatibila si cu tableta iPad 2, cel putin in teorie deoarece deocamdata Pod2G nu are dispozitivele la indemana pentru a verifica. Eu unul cred ca solutia de untethered jailbreak va fi disponibila pentru toate terminalele insa pana una alta trebuie sa asteptam ca Apple sa lanseze iOS 5.1 oficial prin iTunes.

20 COMENTARII

  1. @dragos: undeva poate…intr-o lume paralela…intr-o alta dimensiune….momentan despre asta se discuta ca e in lucru…cel putin aici pe la noi….

  2. Zaone , am facut restore la un iP4 de la 4.3.4 tot la 4.3.4 am terminat jb-ul a stat 5 min si dupa s-a inchis ,aqm nu se mai aprinde delok ecranul , face acel zgomot cand il bag la incarcat , vibreaza cand il dau pe silent(din buton) dar nu se aprinde , am incercat consecutive resoftari dar degeaba , se termina de resoftat si tot nu se aprinde ecranul , crezi k imi poti da o mana de ajutor ??? pls

  3. pod2g’s iOS blog
    A blog talking about hacking and jailbreaking iOS.

    Monday, December 12, 2011
    iPod 3G 5.0.1 untethered
    Hey, this one’s done.

    Next: iPod 4G, iPad 1, iPhone 3Gs.

    Rushing the best I can.
    Bye !
    Posted by pod2g at 1:50 PM 51 comments
    Email This
    BlogThis!
    Share to Twitter
    Share to Facebook

  4. Eu zic sa asteptam iOS 34.02. Cea mai mare teapa mi-am luat cu 4S-ul asta si ipad 2 kkt apare iphone 5 si ipad 3 pana le jailbreakuiesc eu… amin si atunci !