Apple data in judecata din cauza sistemului de identificare al apelantilor

   La lungul sir de procese ale companiei Apple adaugam astazi unul nou care de aceasta data are legatura cu modul in care iOS-ul identifica initiatorul unui apel telefonic. Compania care a actionat Apple in judecata este din SUA si sustine ca doua brevete de inventie ce descriu tehnologii pentru idetificarea ID-ului unui apelant au fost incalcate in terminalele iPhone pe care Apple le-a lansat pe piata in ultimii ani.

Cequint Inc. of Seattle, a unit of data-network servicer TNS Inc. (TNS) of Reston, Virginia, seeks unspecified damages and a court order to stop Apple’s use of the inventions, according to a complaint yesterday in federal court in Wilmington, Delaware.

“Cequint has been damaged by Apple’s infringement” and “will be irreparably harmed” unless stopped by a judge, Cequint’s lawyers said in the complaint.

   Nici Apple nici compania Cequit nu au oferit detalii cu privire la acest nou proces insa Cequint a cerut unei instante din SUA sa oblige compania Apple sa nu mai foloseasca tehnologia in propriile iDevice-uri. Practic Cequint cere interzicerea comercializarii de iDevice-uri pana cand problema este rezolvata si Apple este din nou fortata sa isi apare iPhone-urile intr-o instanta americana.