iPod Touch 3G untethered jailbroken pe iOS 5.0.1 de catre Pod2G

  Ieri dimineata v-am spus ca Pod2G a reusit sa faca untethered jailbreak pentru iPhone 4 pe iOS 5.0.1 iar astazi va anunt ca acelasi lucru a fost facut si pentru terminalul iPod Touch 3G. Pod2G se misca foarte repede cu dezvolare solutiilor de untethered jailbreak pentru iDevice-uri si urmatoarele terminale pe lista sa sunt iPod Touch 4G, iPad 1 si iPhone 3GS pentru care maine dimineata ar trebui sa aiba o versiune functionala a solutiei de jailbreak.

iPod 3G 5.0.1 untethered

Hey, this one’s done.

Next: iPod 4G, iPad 1, iPhone 3Gs.

Rushing the best I can.

Bye !

  Incet dar sigur solutia de untethered jailbreak va fi compatibila cu toate iDevice-urile companiei Apple si cred ca pana la Craciun o vom avea disponibila pentru download, asta daca Apple va decide sa lanseze iOS 5.1 oficial prin iTunes.

12 COMENTARII

  1. Slabe șanse ! iOS 5.1b2 a fost ieri lansat ! Plus alte 2 săptămâni pana la b3 si mai stiu eu câte Beta-uri are de gând Apple sa lanseze pana la rezolvarea problemei cu bateria si altele !!
    Pod2G la faza asta sta precum cainele după stăpân !! Si totodata soluția de jb încă nu este gata ! Untether este una iar soluția de jb este alta ! Va mai dura mult timp pana ce soluția va fi implementata in redsn0w !!
    Si oricum lui Pod asta nu ar trebui sa ii fie teama ! Mai devreme sau mai târziu Apple va închide si portita asta 🙂

  2. Daca in ios 5.1 apple va rezolva vulnerabilitatea ce va face adest pod? va face release sau va face precum musclenerd? Oricum acum vad ca incaseaza niste banuti frumosi din donatii.

  3. Incet dar sigur solutia de untethered jailbreak va fi compatibila cu toate iDevice-urile companiei Apple si cred ca pana la Craciun o vom avea disponibila pentru download, asta daca Apple va decide sa lanseze iOS 5.1 oficial prin iTunes.

    De ce zici ca trebuie ca apple sa lanseze intai ios 5.1 ?

  4. @Andu: Pentru ca ei scot acum jailbreak, Apple scoate iOS 5.1 peste o saptamana, tu faci update la 5.1 si te plangi ca nu ai jailbreak. Asa toti asteapta ca Apple sa bage 5.1, scot solutia de jailbreak si dupa aia te folosesti de ea cateva luni pana apare 5.2.

  5. Nu ar fi indicat daca optional, jailbreakul ar putea bloca downloadul la o noua versiune de iOS? Ca fiecare sa nu isi mai faca probleme? Adica au un tel. full functional, untethered, si ast-basta. Poate sa scoata Apple mii de beta-uri ca pe unii ii doare-n cot de asa ceva. Ei vor untethered cu orice pret, fara riscuri.
    ?

  6. zaone poate pe urmatoarea versiune cei de la apple vor rezolva invulnerabilitatile actuale.
    Oricum am inteles , ei asteapta sa vada daca mai pot face JB unth pe urm versiune.

  7. Ma ajuta si pe mine cum pot face jailbreak? am o versiune foarte veche pe Pod touch 3G si cand incerc sa ii fac jail imi apar alea multe cu alb please wait si la un moment dat scrie REASON: image not found, deci am incercat de 10 ori la rand… nu vrea in nici un fel… Ma puteti ajuta?! 🙁