Tutorial: Activeaza FaceTime prin 3G pe iPhone 4 fara jailbreak(Mac)

   Desi multi utilizatori au asteptat ca Apple sa permita utilizarea FaceTime prin intermediul unei conexiuni 3G a iPhone-urilor noastre, din pacate compania din Cupertino mentine in continuare limitarea care ne impune ca FaceTime sa fie utilizat doar prin retele Wi-Fi. Desigur ca prin jailbreak putem depasi aceasta limitare si aplicatii ca My3G sau 3G Unrestrictor ne permit sa folosim FaceTime prin 3G insa am pentru voi o metoda care presupune activarea acestie functii fara jailbreak dar numai pe iPhone 4.

   Am incercat tutorialul pe un iPhone 4 jailbroken si nu a mers, totul blocandu-se la procesul de pornire tethered. Puteti incerca si voi metoda pe terminale fara jailbreak iar daca functioneaza lasati va rog un comentariu.

Pasul 1

Descarcati iOs 5 de aici si aceasta versiune de redsn0w de aici.

Pasul 2

Deschideti redsn0w, alegeti meniul Extras>Select ipsw si selectati ipsw-ul descarcat la pasul 1.

Pasul 3

Reveniti la meniul principal si apoi introduceti terminalul in DFU Mode.

Pasul 4

Dupa ce ati introdus terminalul in DFU Mode apasati butonul Jailbreak iar din meniul urmator debifati Install Cydia si bifati doar Enable FaceTime over 3G.

redsn0w ar trebui sa isi faca treaba si dupa ce terminalul reporneste ar trebui sa puteti efectua apeluri FaceTime prin 3G. Aceasta metoda nu ar trebui sa faca jailbreak insa o utilizati pe propria raspundere. Alternativ puteti incerca tutorialul acesta care necesita jailbreak si functioneaza de pe Windows/Mac.

1 COMENTARIU