iPhone 5 mai popular decat Steve Jobs in topul cautarilor care au avut cea mai rapida crestere in 2011

  Astazi Google a publicat o lista cu termenii care au avut cea mai rapida crestere in cautarile pe Google.com in anul 2011 si iPhone 5 este cel mai “interesant” dispozitiv legat de compania Apple. Lumea a cautat iPhone 5 mult mai mult si mai repede decat Steve Jobs sau iPad 2, termeni care s-au clasat pe ultimele doua locuri in topul celor 10 termeni listati de Google. O vara intreaga s-a vorbit despre iPhone 5 si asta a contat foarte mult pentru utilizatorii care au asaltat Google cautand termenul insa moartea lui Steve Jobs a generat aproape la fel de multa atentie.

Consumers and analysts alike anticipated the release of Apple’s newest smartphone many months prior to its arrival. Rumored features included a larger screen, edge-to-edge glass, an 8 megapixel camera, and extensive voice controls. Many believed the phone would be called the iPhone 5.

  Interesant este ca in topul celor de la Google iPhone 5 s-a clasat mai bine decat catastrofa nucleara din Japonia insa subiectul nu a fost mai interesant decat jocul Battlefield 3 sau alte vedete americane. iPhone 5 ramane deocamdata terminalul pe care Apple l-a testat dar nu l-a lansat si terminalul pe care toata lumea il asteapta anul viitor. Pana atunci iPad 3 este in curs de dezvoltare si in aproximativ 3 luni ar trebui sa o avem disponibila pe piata.

6 COMENTARII

  1. Da nici eu n-am auzit de ea, de unde sunt scoase astea nu stiu… Si la 13 ani, e imposibil sa fii cel mai cautat ‘lucru’ pe net.

  2. In afara de ce s-a intamplat in Japonia, Steve Jobs & Ryan Dunn sunt cele mai mari pierderi. Parerea mea, nu-mi sariti in cap.