Apple dezvolta iPod-uri care pot fi purtate ca si bratari la mana

   Cei de la Apple sunt mereu in cautarea unui produs care va “revolutiona” un segment tehnologic si pe langa televizorul despre care se vorbeste tot mai des aflam ca un iPod nou este testat de Apple. Inginerii companiei au gandit un nou iPod curbat care poate fi purtat la mana exact ca o bratara si care teoretic ar putea arata exact precum in imaginea de mai sus. Micutul iPod ar avea exact aceeasi functionalitate precum unul normal si ar putea comunica, cu alte iDevice-uri ale companiei insa ar fi complet diferit ca si design.

A person with knowledge of the company’s plans told me that a “very small group of Apple employees” had been conceptualizing and even prototyping some wearable devices. […] Apple has also experimented with prototype products that could relay information back to the iPhone. These conceptual products could also display information on other Apple devices, like an iPod, which Apple is already encouraging us to wear on our wrists by selling Nanos with watch faces.

   Noul produs ar urma sa foloseasca un ecran curbat pe care ar trebui sa fie afisate informatii in legatura cu fisierele stocate in el si probabil cu ajutorul unor butoane am putea controla functiile sale. Sincer sa fiu un produs de genul acesta pare foarte interesant, mai ales ca el ar putea functiona cu diverse accesorii prin standardul Bluetooth 4.0 pe care Apple il promoveaza tot mai intens in ultima perioada. Nu stiu cat de important este acest proiect pentru cei de la Apple, nu stiu cat de reale sunt informatiile insa compania incearca sa schimbe modul in care utilizam chiar iPod-ul care a revolutionat in 2001 segmentul mp3 playerelor portabile.

One idea being discussed is a curved-glass iPod that would wrap around the wrist; people could communicate with the device using Siri, the company’s artificial intelligence software.

11 COMENTARII

  1. Ok ! Dar muzica cum o vom asculta ? Veti spune ca prin casti ! Corect ! Casti ce vor functiona prin tehnologia Bluetooth 4.0 ! Dar cat de mult va tine bateria ? In special in design-ul bratarii !

  2. ar fi super sa scoata asa ceva… si cei care isi fac griji in legatura cu autonomia bateriei, lasa-i pe cei de la Apple sa-si faca probleme de genul asta.

  3. Super tare, daca apare asa ceva de la Apple imi iau. Ideea nu cred ca e originala, sigur gasesti chinezarii de astea…dar un iPod așa e superb! 😉