Pod2G nu reuseste deocamdata sa faca untetered jailbreak pe iPhone 4S

   V-am spus vineri ca Pod2G a intrat in posesia unui terminal iPhone 4S pe care incearca sa faca untethered jailbreak si iata ca astazi avem vesti noi de la el. Din pacate nu a reusit sa foloseasca solutia de jailbreak pe noul terminal al companiei Apple din cauza modului in care este administrat cache-ul pentru procesorul dual-core al dispozitivului. Chiar si asa Pod2G sustine ca exista sanse ca solutia sa de jailbreak sa functioneze insa totul depinde de norocul pe care il va avea in exploatarea iOS-ului de pe iPhone 4S si apoi de pe iPad 2.

Hello.
Here are the news of the 4S week-end. The untether fails right now because I’m having processor cache issues. I’m close, but I can’t figure out what happens. It certainly has something to do with the multicore cache management. I could sort it out quick, it’s a matter of chance. I’ll report you my progress tomorrow.

   Deocamdata atat de la Pod2G, cand am informatii noi va anunt.

19 COMENTARII

  1. Ce înjurăturile naibii și-a luat pe blog week-endul trecut că nu a postat progrese numai el știe.
    Ce să zic, îi doresc să nu îl ocolească norocul și să auzim lucruri bune mâine.

  2. Paul, ilegala este prostia ta. Jailbreak este legal… Sa iei aplicatii platite moca e ilegal ( piraterie ). Daca iti bagi o tema pe PC care nu are legatura cu OSul sau daca modifici un registru in OS inseamna ca ai comis o ilegalitate? Wake up!

  3. E chiar de apreciat fata de restul care fac un print sau un video si zic ca uite ce am reuist ca se lucreaza si tot asa si dupa o luna nimic .

  4. Paul mai documenteazate inainte sa vii cu afirmatii de genu asta. Oricum prea multa lume e dornica sa faca JB asa ca data viitoare cand vii sa faci afirmatii de genu gandeste-te ca sigur vei fi luat la “suturi” :)))

    JB forever!!!

  5. @paul.. ilegal ești tu pe pământul ăsta.. nu puteai scoate o mai mare aberație. Crezi că dacă era ilegal jailbreak-ul nu se luau măsuri ? Mai citește prietene.. de folosit tastatura știm toți..

  6. @Paul stii ce cred eu?Cred ca esti un posesor de android fara sa iti permiti un 3gs ca e multa tehnologie la tine pe cap, 90%din posesorii de iphone , isi doresc sau au un jailbreak si numai pentru aplicatii piratate , pentru setari pe care apple nu te lasa se le accesezi.

  7. Va fi foarte interesant ca dupa ce va iesi ios 5.1 atunci taranul asta o sa scoata si untethered pentru 4s asta vrea sa se faca cunoscut si nu stie cum doar cu untethered

  8. pfu pai era clar ca n-o sa reuseasca din prima cu 4s.E bine ca macar pentru 4 a reusit.Io pentru atata zic sarumana.Chiar azi eram in mall si mi s-a restartat din senin si fiind pe tether……