OpenBackup salveaza aplicatiile si tweak-urile din Cydia prin iCloud

   Desi Apple a conceput iCloud pentru a fi utilizat in scopul salvarii aplicatiilor “in nor”, iata ca acum si utilizatorii de aplicatii si tweak-uri din Cydia pot folosi sistemul celor de la Apple. OpenBackup este o noua aplicatie recent lansata in Cydia care ne ajuta sa salvam cu iCloud backup-uri pentru aplicatiile si tweak-urile instalate din Cydia. Aplicatia nu salveaza toate tweak-urile si aplicatiile ci doar informatiile din ele astfel ca atunci cand faceti un restore veti putea adauga din nou in terminal toate informatiile pentru pachetele voastre din Cydia.

This app backs up and restores your free Cydia packages and most of their preferences. To manage your paid packages, select the “Manage Account” section from Cydia’s home page. Instructions for use of this tool are located in the app. As with all iCloud supported apps, files are not uploaded immediately. Settings for iCloud backups are in the default Settings app. “OpenBackup” will not display in your iCloud settings, but it will be used by iCloud.

   Aplicatia este gratuita si nu aveti setari pentru ea afisate in meniul iCloud al iOS-ului vostru insa informatiile vor fi salvate. Nu trebuie sa cautati prin fisierele de sistem ale iOS pentru backup-uri deoarece ele vor fi salvate automat prin iCloud si vor fi accesibile pentru voi oriunde va veti afla, important este sa aveti o conexiune de internet. OpenBackup este disponibila gratuit in Cydia.