Website-ul Apple atrage mai multi vizitatori decat cele ale altor mai retaileri din SUA

Apple Think Different

   Desi multi retaileri din SUA ofera in general produse Apple la preturi mai mici decat compania din Cupertino, utilizatorii aleg sa cumpere tot de pe site-ul oficial al Apple. Luna trecuta site-ul companiei a fost atat de popular incat a generat mai mult trafic decat eBay sau Walmart. 79.2 milioane de utilizatori unici au accesat site-ul Apple.com in luna noiembrie, cu doar 400.000 mai putini decat traficul inregistrat de celebra publicatie New York Times in aceeasi perioada a lunii.

   30% din traficul celor de la Apple este generat de iTunes care insa nu aduce la fel de multe venituri precum segmentul retail. Cel mai vizitat website din SUA a fost Google.com care a avut 186 de milioane de vizitatori unici in noiembrie 2011, pe locul 2 se claseaza Microsoft cu 175.5 milioane de utilizatori unici iar pe locul trei se claseaza Yahoo! cu 174.5 milioane de utilizatori unici.

1 COMENTARIU

  1. Doar ca dupa vizita la Google sau Microsoft sau Yahoo ei castiga cu indulgenta o fractiune de cent de dolar . Dupa vizita la Apple ei pot castiga cateva sute de dolari …