Craciun Fericit!

   

iDevice.ro va ureaza un Craciun fericit, plin de bucurie, liniste sufleteasca, dragostea celor apropiati si plin de cadourile pe care le asteptati de un an de zile. Sper ca sub bradul fiecaruia dintre voi sa ajunga macar un produs al companiei Apple, fie el un iPhone 4S, o tableta iPad, un Mac sau doar un dock. Sper ca Mosul sa va aduca tot ceea ce va doriti si sa va faca mai buni in aceasta perioada speciala a anului! Multumesc tuturor pentru urari.

    Craciun Fericit!

PS: Nu uitati sa participati la concurs.

96 COMENTARII

  1. Craciun fericit si tie ZAONE! Si la anul sa ne vedem cu bine, comunitatea idevice sa se mareasca si sa avem parte de cat mai multe lansari spectaculoase ale produselor Apple!

  2. Multumim zaone. Sa fi sanatos si sa ai parte numai de bucurii.
    Pentru comunitatea iDevice : Luava-ti iPhone 4 S sa va luati, o tableta iPad 2, un Mac si un iPod…
    Craciun Fericit !!!

  3. Sarbatori Fericite si tie si asteptam in noul an la fel cele mai noi noutati de la tine si sa speram ca va aparea o solutie de jailbreak si pentru iphone 4S.

  4. Craciun Fericit, Z!!!! multa sanatate si bucurii, liniste, si multumim pentru interesul pe care il acorzi comunitatii noastre!

  5. am vorbit cu mos craciun. nu mai beti, nu mai fumati, idevice-uri o s’aveti :p si din partea renilor dev team si pod2g, cu jailbreak sa va gatiti,ios-ilor!

  6. Craciun fericit! Tine-o tot asa ca esti bestial! In rest numai urari de bine si sanatate si… asteptam ipad 3 si iphone 5 🙂

  7. Craciun fericit tuturor, multa sanatate bucurie si prosperitate, indiferent daca sunt posesori ai apple sau al altui device!! Stima echipei IDevice si sa o tineti tot asa!!!! “CRACIUN FERICIT”!!!!

  8. Si dacă nu vine Mosul diseara… Poate apare pe 6 ianuarie… Ca atunci e de fapt Craciunul Crestin…. Diseara sărbătorim doar Renasterea Soarelui – cea mai importantă sărbătoare antica, non-crestina dar acaparata de imparatii romani crestinati. Oricum ar fi, orice ați crede, va urez sa fiti mai buni, mai luminati, mai toleranti si mai bogați (sufleteste sau material)!!!

  9. La multi ani tuturor si un craciun fericit tuturor! La mine a venit moshul cu un iPhone 4s white 16 gb orange:X:X:X:X:X::X:X::X omg , Siri este foarte tare:X La mai multe articole ZaOne!