Untethered jailbreak pentru iOS 5.0.1 pe chip-urile A4 lansat!

   Pod2G tocmai a anuntat pe blogul sau ca a lansat solutia de untethered jailbreak pentru iPhone 4, iPad 1 si iPod Touch 4G. Deocamdata nu stiu detaliile noii solutii de jailbreak dar voi actualiza acest articol cu informatii noi. Se pare ca jailbreak-ul ar putea fi facut chiar direct din Cydia. Solutia de untethered jailbreak functioneaza cu iOS 5.0.1.

UPDATE: Solutia functioneaza pe iPhone 3GS/4, iPad 1 si iPod Touch 3G/4G. Untethered jailbreak-ul functioneaza NUMAI pe iOS 5.0.1 si poate fi facut cu ajutorul redsn0w 0.9.10 beta 1 pe care il puteti descarca de aici: Windows, Mac.

Tutorial de jailbreak aveti aici.

38 COMENTARII

  1. @Zaone poate faci un tutorial. probabil e nevoie de unul pentru aplicarea untethered peste tethered:D majoritatea au așa:))

  2. Imi explica si mie cineva tot procesul pe care trebuie sa il urmez pentru a instala 5.0.1 untethered?Mentionez ca am versiunea 4.3.3 pe iphone 4 pe care nu am instalat-o eu.Deci imi trebuie o explicatie cat mai clara. PLS

  3. Fie careva dragut, care a descarcat-o de pe pagina lor sa posteze pe vre-un site de filesharing sa ne putem bucura si noi!

  4. Zaone, se poate face si hacktivare cu acest jailbreak untethered? Sau sa fac jailbreak tethered si odata cu el hacktivarea, si pe urma sa instalez din Cydia Corona ca sa devina untethered si asa m-am ales si cu jailbreak untethered si cu hacktivare? Astept raspunsul tau, merci frumos.

  5. cata nerabdare!!!!!!!, cat entuziasm!!!!!!, cata disperare!!!!!!, exact ca in vremea lui “ceasca” cand aduceau carne la un magazin.

  6. Mai intreb odata cu litere mari! MERITA SA PUN 5.0.1 DE LA 5.0? SUNT ADEVARATE POVESTILE CU BATERIA SI CA MERGE MAI GREU? multumesc

  7. @Sorin111 ai incercat si este sigur cu hacktivare ? teoretic stiu si eu ca trebuie sa fie dar vreau sa stiu ca cineva chiar a facut 🙂