Video: Cele mai interesante produse Apple contrafacute in 2011

  Anul 2011 a adus in prim-plan extrem de multe produse Apple contrafacute in China insa in acest an nu au explodat vanzarile unor asemenea produse ci anul acesta am aflat noi mai multe despre ce se intampla in respectiva tara asiatica Fie ca vorbim despre copii aproape fidele ale unor produse Apple sau despre produse adiacente branduite ca fiind ale Apple, anul acesta compania s-a straduit sa isi apere produsele in fata asiaticilor iar in mare parte a reusit chiar daca produsele au fost disponibile pe piata pentru o anumita perioada de timp.

   Acestea fiind spuse, iata cele mai interesante produse contrafacute si branduite cu logo-ul Apple:

   Un set simplu de boxe cu un design destul de interesant insa care au fost branduite cu logo-ul Apple. Ele nu ofera calitate premium insa multumita design-ului au generat destul de multa atentie anul acesta.

   iHub este un simplu USB hub pentru orice fel de produse insa partea interesanta este ca el avea montat un logo Apple iluminat si asta a generat foarte multe vanzari in cele cateva zile de disponibilitate ale produsului.

[vimeo]http://vimeo.com/22088150[/vimeo]

  O husa SmartCover contrafacuta care din pacate nu se asemana cu produsul celor de la Apple decat prin design deoarece pe partea de functionalitate puteti vedea in clipul video de mai sus la ce va puteati astepta.

[vimeo]http://vimeo.com/27654597[/vimeo]

  Am discutat in cateva articole despre magazinele Apple “copiate” de chinezi si nu numai. Apple a lucrat indeaproape cu autoritatile din China pentru a inchide o buna parte dintre aceste magazine insa din pacare putine dintre ele nu mai functioneaza aastazi.

[vimeo]http://vimeo.com/27528458[/vimeo]

  Inca de prin luna august au aparut in China terminale iPhone contrafacute insa nu era vorba despre iPhone 4 ci despre un “iPhone 5” facut dupa schitele carcaselor aparute pe internet. Desigur ca produsul nu a fost vreodata lansat pe piata insa nu se stie ce ne pregateste Apple anul acesta.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Df8VCRrPuGU[/youtube]

  iSD Card Reader este un microSD card reader foarte interesant construit si daca nu s-ar fi stiut ca este un produs contrafacut lumea ar fi crezut ca este conceput de Apple in California.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xb1eDOesRpI[/youtube]

  In final avem probabil cea mai reala replica a MacBook Air, un produs care in exterior seamana aproape perfect cu un MacBook Air produs de Apple insa in interior ascunde o configuratie hardware complet diferita.

  Multe produse “interesante” lansate de chinezi insa cred ca tot ce am vazut in 2011 se va dubla, cel putin, in 2012 cand Apple ar urma sa lanseze iPad 3 si iPhone 5 poate cu adevarat diferite.