Apple incepe sa returneze banii tuturor celor care au cumparat aplicatia GameStore

   Zilele trecute v-am spus ca in App Store si-a facut aparitia o aplicatie numita GameStore care permitea posesorilor de iDevice-uri sa testeze sistemul de in-app purchase-uri implementat deja in zeci de mii de aplicatii. GameStore era o aplicatie dezvoltata in 2009 de Apple pentru a testa sistemul de in-app purchase-uri si ea a fost publicata in App Store printr-o eroare a echipei iTunes care supervizeaza App Store-ul. Desigur ca aplicatia a fost cumparata de multa lume si unii au facut in-app purchase-uri prin ea iar acum Apple le returneaza tuturor banii.

You recently purchase the GameStore app. The app was made available for sale prematurely. We apologize for the problem and have refunded the purchase amount back to your account. These funds will be applied to your original payment method within 5 business days. 

Sincerely, 
iTunes Store Customer Support

   Daca ati cumparat aplicatia si ati achizitionat altceva din ea, ar fi bine sa cereti celor de la Apple sa va returneze banii daca nu au facut-o inca.

3 COMENTARII

  1. Am vazut iar butoanele de switch de la ios 5 si mi-am amintit..nu am vazut pe nicaieri informatia asta si nu stiu unde sa intreb..exista un tweak cv din cydia pentru ios 4 care sa transforme butonul de switch ca la ios 5…respectiv din dreptunghiu ala..in rotund? sau alta modalitate? mersi 🙂