Microsoft dispusa sa \”mituiasca\” angajatii magazinelor pentru a vinde smartphone-uri cu Windows Phone

  Desi Windows Phone este cel mai promitator sistem de operare pentru terminale mobile, consumatorii nu par a fi interesati de el si Microsoft trebuie sa devina din ce in ce mai creativa cu promovarea sa. Conform unor informatii obtinute de la angajati ai Microsoft, compania americana ar fi dispusa sa “mituiasca” angajatii magazinelor din SUA pentru a recomanda terminale cu Windows Phone in locul smartphone-urilor cu Android sau a iPhone-urilor. Microsoft ar fi aparent dispusa sa plateasca 10 – 15$/dispozitiv fiecarui angajat care vinde un terminal cu Windows Phone 7 si sistemul de recompensare este mai mult decat generos.

Included in the plan are sales incentives for retail workers, aimed at getting them to finally start recommending Windows Phone as an alternative to Android and iPhone. The amount of payments are $10 to $15 per handset sold, depending on the number sold, for some handset models.

  Microsoft si Nokia au pregatite aproximativ 200 de milioane de dolari pentru promovarea terminalelor Windows Phone in SUA insa recompensele vor fi oferite indiferent ce smartphone Windows Phone este vandut. Ideea celor de la Microsoft nu este noua insa denota gradul de disperare la care compania a ajuns pentru a isi promova smartphone-urile in detrimentul competitorilor directi.