Companiei Samsung ii este respinsa o cerere de blocare vanzarilor pentru iPhone 4S in Italia

   Cand iPhone 4S a fost oficial lansat de catre Apple in lumea intreaga Samsung a introdus la cateva instante europene cereri de interzicere a vanzarilor noului terminal. Samsung sustinea ca iPhone 4S incalca anumite tehnologii de telecomunicatii si ca Apple ar trebui sa isi refaca produsul apoi sa il repuna in vanzare. Din fericire pentru Apple o instanta din Italia a decis astazi sa respinga cererea celor de la Samsung lasand terminalul iPhone 4S in magazine. Decizia vine in urma alteia similare luate in Franta luna trecuta si probabil Samsung nu va dori sa mai introduca vreo alta cerere asemanatoare.

 ANSA, the leading Italian news agency, just reported that Judge Marina Tavassi of the Tribunale di Milano — the Milan-based Italian first-instance court for patent cases — has rejected a Samsung request for a preliminary injunction against the sale of the iPhone 4S in Italy.

  Cele doua companii au in momentul de fata deschise cateva procese la instante de pe intreg globul insa pana acum doar Apple a reusit sa blocheze vanzarile Samsung Galaxy Tab 10.1 in Germania dar si in Australia. Din pacate pentru Apple decizia data de o instanta australiana a fost revocata si tableta este din nou disponibila pentru achizitie iar cele doua companii vor cauta alte motive pentru a isi trimite avocatii in instante.