Prima Pagina Camera HTC TITAN II – primul smartphone Windows Phone cu camera de 16...

HTC TITAN II – primul smartphone Windows Phone cu camera de 16 megapixeli

   Apple incearca sa implementeze in fiecare iPhone nou cea mai performanta camera pentru terminale mobile si ultimul dispozitiv lansat de catre companie a fost intens laudat pentru calitatea pozelor si a filmelor. Anul acesta compania ar putea fi nevoita sa incerce sa faca un pas destul de mare in ceea ce priveste megapixelii inclusi intr-o camera deoarece HTC tocmai a prezentat TITAN II, primul smartphone Windows Phone echipat cu o camera de 16 megapixeli. Dispozitivul are un senzor BSI pentru inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta insa din pacate nu poate inregistra video decat in format 720p.

    HTC Titan II va fi deocamdata disponibil doar la operatorul american AT&T insa o versiune pentru continentul European va fi lansata in viitorul apropiat. Important de retinut este faptul ca numarul de megapixeli este in mare parte irelevant la o camera in ceea ce priveste calitatea pozelor deoarece senzorul de imagine este cel care conteaza cu adevarat.

 • Vlad

  Degeaba are 16 megapixeli daca nu are niste lentile calumea. Daca htc ar fi luat camera de la sony si lentilele de la carl zeiss atunci sigur iesea o camera care inlocuia sapunierele

 • HTC is renumiti pentru cele mai proaste camere. Poate ca o fi ceva de capu lu Titan II.

 • BYBY_TMG

  Am prin casa daca nu ma insel un HTC Touch HD si este mizerabil cand vine vorba de camera, asta am observat pe multe telefonae ale lor se chinuie sa tina pasul cu restu dar o dau in bara cu camera care este destul de importanta pentru majoritatea consumatorilor.
  Si sincer pare si cam urat acest TITAN II http://www.engadget.com/2012/01/09/htc-titan-2-coming-to-atandt/

 • Domnul Avocat

  Nume jalnic cum numai Google si Windows stiu sa pună , plus o camera care nu își are rostul momentan pe o camera de telefon !

 • CalinC

  mult,prost si fara rost…puteau sa puna de 12 cu senzor tare si cum spunea colegul cu lentile si scoteau pirleala…dar paoate au ei un motiv…:)))…in afara de cel de “impresie artistica”…:)))

 • Claudiu daniel

  Cum zice Calin vor sa faca impresie artistica cand nu pot altceva !

 • Sir Vladio

  Corect ce zice dl avocat!
  Foarte rar folosesc camera pe tel!
  5MP CU 720 e arhisuficient

 • Vasi

  Pt cine vrea multi megapixeli sunt aplicatiile alea care-ti transforma camera din 5 in 80 de megapixeli! :))

 • Vali

  Ca sa subscriu si eu la cei ce au scris mai sus, cand o sa invete consumatorul ca o camera buna nu e definita de numarul de pixeli?

  Pai DSLR-ul meu (entry level, adevarat..) are 14.2 Mp. Sa-l vand oare si sa-mi iau Titan II?

  Mda, ce sa zic, marketing…

 • Razvan

  @Vasi
  Alea is doar vrajeli

 • Pe 4S camera foto are un senzor CMOS retro-iluminat de 8 megapixeli (3264 x 2448 ) si un obiectiv cu 5 lentile. Mai mult de cat ok, pentru moment, pe un telefon, dpmdv 🙂

 • Popa Vasile

  @Razvan…am încheiat afirmația cu fața asta 🙂 deci fii sigur că nu vorbeam serios. 😉

 • Adio47

  16 MP ca sa ce? Nu vreau sa printez pozele din club pe un banner cat jumate de bloc? Oricum e interpolat, oricum e calitate venita de la un producator indoielnic si de mana a doua, si oricum sunt 16 MP interpolati. Oricum Zune-ul iti scoate pozele la 2MP din telefon.

 • Sorin Vestemean

  asta cu 16 mp e pentru prosti….adica majoritatea amatoriilor cand iti vad o camera foto sau un telefon prima oara intreaba sau se uita dupa MP :))

  asa e si cu procesoarele quad….prima oara oricine se uita la procesor….apoi la altele