Prima Pagina Apple iOS 5.1 beta 3 expira in martie 2012

iOS 5.1 beta 3 expira in martie 2012

    Aseara iOS 5.1 beta 3 a fost lansat de catre Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, noua versiune a sistemului de operare aducand bug fix-uri, imbunatatiri ale performantelor generale plus optiunea de a inchide conexiunea 3G pe iPhone 4S. iH8sn0w a descarcat noile build-uri ale iPhone 4S si a descoperit faptul ca Apple a inceput sa cripteze din nou build-urile dar si ca cea de-a treia versiune beta a iOS 5.1 expira pe data de 14 martie. Apple are obiceiul de a introduce termene de expirare foarte lungi pentru noile versiuni ale iOS insa asta nu inseamna ca noua versiune a sistemului de operare va fi disponibila chiar atat de tarziu pentru utilizatori.

   In luna martie ar trebui sa avem disponibila tableta iPad 3 si cred ca atunci vom vedea iOS 5.2 lansat impreuna cu ea in timp ce iOS 5.1 ar putea fi disponibil peste cel putin 2 saptamani pentru toata lumea.

  • Totomess

    In ritmul asta ii dau drumul deodata cu 6, daca se mai obosesc sa lucreze la un 6

  • Romeo

    Pai iOS 6 va fi pe iPhone 5 :))

  • eu cred si sunt aproape sigur ca si in tableta ipad 3 se va afla siri…

  • Costin

    pod2g a zis acum câteva minute că au cerut ajutor şi de la saurik pentru iphone 4s untethered jb, şi că încă nu au un timp exact pentru când îl vor lansa.