Carcasele pentru iPad 3 promovate la CES si 250 de angajati Apple prezenti la eveniment?

   Aseara v-am spus ca un editor al unei publicatii americane a avut ocazia de a verifica, carcasa tabletei iPad 3 si conform lui tableta va fi mai groasa, va avea o camera asemanatoare cu cea din iPhone 4S si in mare va arata exact precum iPad 2. El a spus ca unii producatori de carcase sustin ca au schite ale design-ului noii tablete si produc deja carcase pentru ea iar la CES 2012 unii producatori de accesorii au bannere publicitare dedicate noii tablete. Shenzhen Reflying Corporation este numele uneia dintre companiiile care au asemenea materiale promotionale insa un reprezentant al ei sustine ca deocamdata compania nu are schite sau prototipuri ale iPad 3 si ca totul se vrea a fi doar o campanie de promovare prin care lumea sa afle ca Reflying va avea carcase pentru iPad 3 cand tableta va fi lansata.

   Trecand de la iPad 3 la o continuare a stirii legate despre prezenta Apple la CES, cei de la Reuters sustin ca nu mai putin de 250 de angajati ai companiei Apple ar urma sa fie prezenti la CES zilele acestea. Stim deja ca vicepresedintele diviziei de marketing este acolo deci existenta unor oameni in plus nu ar fi imposibila desi cifra este enorma, chiar si pentru compania din Cupertino. Totusi avand in vedere numarul mare de producatori prezenti la CES 2012, nu ar fi exclus ca Apple sa aiba cate un om pregatit pentru fiecare stand mai ales ca anul acesta au fost prezentate foarte multe lucruri interesante.

LAS VEGAS (Reuters) – Apple Inc, famous for giving CES the cold shoulder year after year, will field a larger presence at the world’s largest trade show than many observers imagine.

More than 250 employees are registered to attend the Consumer Electronics Show in Las Vegas, according to a person familiar with Apple’s plans.