Video: HzO discuta cu Apple posibila tratare a iDevice-urilor cu o substanta care le face \”rezistente\” la apa

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JgSZRycg5yQ[/youtube]

   Saptamana trecuta v-am vorbit despre HzO, o substanta prezentata la CES 2012 care poate face orice dispozitiv electronic “rezistent” la apa. Atunci va spuneam ca substanta numita Waterblock nu poate fi achizitionata de pe piata si un dispozitiv electronic trebuie tratat de producator chiar din fabrica iar dezvoltatorii HzO sunt in discutii cu Apple pentru implemenetarea substantei in viitoarele iDevice-uri. Desigur ca HzO vorbeste si cu alti mari producatori de telefoane mobile si cei de la Samsung parte foarte interesati de produs asa ca s-ar putea sa vedem viitoare terminale Android tratate cu substanta numita Waterblock

“We showed the Samsung Chairman the technology with a Samsung Galaxy S that we had coated with HZO and he couldn’t believe his eyes,” a representative of the company told us. “Samsung is really excited by the tech.”

The company has told us that they are also talking to Apple as well, hoping to be able to let Apple make the iPhone 5 waterproof.

  Eu unul cred ca Apple ar putea implementa substanta aceasta numai daca ar gasi o metoda prin care ar putea-o prezenta ca pe un produs premium care s-ar regasi doar un smartphone-urile si tabletele companiei. Nu cred ca Apple va alege sa foloseasca Waterblock daca Samsung o va implementa in propriile dispozitive insa ramane de vazut cum vor decurge discutiile.