Steve Wozniak citat gresit in legatura cu simpatia fata de Android OS

  Zilele trecute v-am prezentat cateva afirmatii, aparent, ale lui Steve Wozniak in legatura cu iPhone 4S, Siri si Android OS. Prin afirmatiile prezentate de catre jurnalistul care i-a luat un interviu, Steve Wozniak era prezentat ca un fan al sistemului de operare Android OS insa realitatea nu este asa. Intr-un comentariu lasat pe Facebook la pagina unui editor al Engadget, Wozniak a sustinut ca informatiile prezentate in articolul initial despre el nu sunt adevarate si ca el rareori foloseste un terminal Android pentru altceva in afara de navigatie.

Thanks. Enough people got it. The original reporter exaggerated by leaving contextual parts out, and other reports exxagerated it further into deceitful headlines that were not true. To me honesty comes first in life. Funny thing is, if you talked to people around me, they would hardly recall times I took a call on an Android, made a call on an Android, or did much with an Android other than navigation. But these articles make it sound like I’ve given up on my iPhone. Ha ha.

  Daca Woz isi apara “reputatia” pe Facebook sustinand ca afirmatiile sale au fost rastalmacite de jurnalistul care i-a luat interviu atunci poate ca tot ceea ce s-a prezentat a fost special conceput pentru a pune intr-o lumina buna sistemul de operare al celor de la Google. Acum ramane sa credeti ce vreti voi, fie afirmatiile initiale preluate de jurnalist fie pe cele oferite chiar de Woz.

6 COMENTARII

  1. “Acum ramane sa credeti ce vreti voi, fie afirmatiile initiale preluate de jurnalist fie pe cele oferite chiar de Woz.”
    Cred ca tipul asta e prea luat in seama , pentru ca nu are nici o treaba cu ce inseamna iPhone , a fost doar cofounder Apple si a dus-o in jos ,.