Video: Motorola \”ataca\” fara sens Siri in noua reclama pentru Droid Razr

29

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2OSjyjjJkvM[/youtube]

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

  Intr-un spot publicitar pentru promovarea noului Motorola Droid Razr, compania Motorola face o comparatie intre sistemul de recunoastere a comenzilor vocale din Android OS si iOS. Cei de la Motorola compara Siri cu sistemul Voice Actions pentru a demonstra care este mai rapid pentru a trimite un mesaj, pentru a afisa o locatie pe harta sau pentru a deschide o pagina web. In clipul video al celor de la Motorola Siri este umilit de Voice Actions-ul din Android OS insa situatia nu avea cum sa fie diferita pentru ca vorbim despre un clip video facut de Motorola.

Apple co-founder Steve Wozniak says voice commands work better on Android than the iPhone 4S. He also prefers Android’s built-in navigation and more reliable internet connection over Apple.  Don’t take Steve’s word for it. See for yourself in this four-round voice showdown between Google Voice Actions and Siri.

  In clipul de mai jos avem o comparatie mult mai obiectiva pentru cele doua dispozitive, testele pentru Siri incep la minutul 04:27 si concluzia o trageti singuri. Totusi mi se pare extrem de gresita atitudinea celor de la Motorola care il implica pe Steve Wozniak desi el a afirmat foarte clar ca nu foloseste terminalele Android decat pentru navigatie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9JXIIieyRI0[/youtube]