Video: SoulCalibur lansat in App Store la un pret mult prea mare

3

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WT2UkSM1hEA[/youtube]

  In cursul serii trecute compania NamcoBandai a lansat in App Store versiunea pentru iPhone/iPad si iPod Touch a jocului SoulCalibur. Fanii jocului vor fi bucurosi sa regaseasca pe paltforma favorita unul dintre cele mai interesante titluri ale incepului de mileniu insa cei care nu stiu prea multe despre el pot afla cate ceva din clipul de mai sus. In esenta SoulCalibur aduce un stil de joc asemanator celui din Mortal Kombat sau Street Fighter insa nu stiu cat de entuziasmati vor fi utilizatorii de folosirea unor butoane touchscreen pentrua  controla miscarile caracterelor pe un ecran atat de mic.

   Iata principalele caracteristici ale SoulCalibur :

– ARCADE BATTLE
The original battle mode from the arcade version of “Soul Calibur.” Defeat all enemies to make it to the end of the game.

– TIME ATTACK
How fast can you beat the game?

– SURVIVAL
With only a limited amount of life, how many opponents can you defeat?

– EXTRA SURVIVAL
How many opponents can you can defeat with single-hit kills?

– MUSEUM
Enjoy viewing a variety of artwork.

– PLACTICE
Learn the game’s basic system and techniques.

   Am ajuns la sfarsit si la partea cea mai proasta deoarece jocul este disponibil in App Store, pentru o perioada limitata de timp, la pretul de 10€ intr-o versiune compatibila cu orice iDevice. Da, ati citit bine, jocul costa 10€ si la pretul acesta nu cred ca va avea parte de prea multe vanzari.

Pretul initial:
Nume:
SOULCALIBUR

9.99

s

Developer: NamcoBandai Games…
Universala
Categoria: Games


Descriere: **** Release sale! %20 off! ***

“SOULCALIBUR” series is available on theiOS. Enjoythe memorable characters and non-stop action SOULCALIBUR is famed for with complete arcade fidelity in the comfort of your own home!

Relive the eternal tale of swords and…


Dimensiunea aplicatiei este: 215.2 Mb