9 din 10 iPhone-uri cumparate in SUA au fost terminale iPhone 4S

   In Q4 2011(Q1 2012 pentru Apple) compania Apple a vandut nu mai putin de 37.04 milioane de terminale iPhone si majoritate dintre acestea par a fi terminale iPhone 4S. In SUA 9 din 10 iPhone-uri cumparate au fost terminale iPhone 4S si asta spune multe despre popularitatea terminalului care a pornit ca o dezamagire dar s-a dovedit a fi un adevarat succes. Desi iPhone 4S inca nu a inregistrat vanzari mai mari decat terminalul iPhone 4, este foarte probabil ca acest lucru sa se intample pana in toamna cand teoretic Apple ar trebui sa lanseze iPhone 5/6/LTE sau cum se va numi noul dispozitiv.

According to CIRP’s survey, iPhone sales in the U.S. have favored the 4S above all other models since the device’s Oct. 14 launch in 2011, despite some new and compelling pricing for the iPhone 4 and 3GS. The research house found the 4S to account for 89 percent of iPhone sales since its debut, while the iPhone 4 and 3GS accounted for 7 percent and 4 percent, respectively.

   Nu se stie cum arata statisticile pentru Europa insa in SUA terminalele iPhone 4S de 16 GB au fost cele mai cautate, lucru perfect normal avand in vedere ca vorbim despre cel mai ieftin model al celui mai nou iPhone. Pentru Apple Q4 2011 s-a dovedit a fi trimestrul fiscal care eu cred ca va ramane, pentru o buna perioada de timp, cel mai profitabil din istoria companiei.

2 COMENTARII

  1. Deci sau vandut bine i4 si 3GS ul destul de bine avand in vedere ca aré 3 ani de la lansare !! Am prieteni care ñu l ar da pe un i4 …..