Tableta iPad cauzeaza probleme de sanatate pentru utilizatori

10

  Harvard este una dintre cele mai prestigioase universitati din lume si un studiu recent facut de cercetatorii scolii de sanatate publica din cadrul universitatii a demonstrat ca tableta iPad< si alte tablete asemanatoare, genereaza probleme de sanatate pentru utilizatori. Vorbim despre probleme cu gatul si spatele, probleme pe care utilizatorii le intampina dupa utilizarea indelungata a unei asemenea tablete. Modul in care utilizatorii folosesc tableta in cea mai mare parte a timpului genereaza asemenea probleme si cred ca nu era nevoie de un studiu facut de Harvard pentru a dovedi acest lucru.

A study by researchers at Harvard’s School of Public Health found that millions of iPad and tablet users are at risk of shoulder and neck pain because of the way they use the high-tech devices. “The problem is getting stuck in these awkward postures for a long period of time,” study leader Jack Dennerlein of Harvard told the Daily News. Tablet junkies holding the gadgets in their laps or at low angles put pressure on joints by continuously gazing downward, researchers said.

   Orice fel de dispozitive electronice de acest gen cauzeaza probleme asemanatoare pentru ca utilizatorii nu stau in pozitii corecte in cea mai mare parte a timpului si in cazul unei utilizari indelungate veti intampina diverse probleme de sanatate. In concluzie, utilizati-va tableta intr-un mod cat mai corect.