Steam lanseaza o aplicatie pentru iDevice-uri

11

  Steam este unul dintre cele mai mari magazine cu jocuri pentru calculatoare si incepand de astazi are o aplicatie dedicata in App Store-ul companiei Apple. Noua aplicatie ne permite sa verificam lista de jocuri disponibila in magazin insa ne permite si sa discutam cu prietenii pe care ii avem adaugati in Messenger-ul platformei Steam. Aplicatia este disponibila in App Store insa intr-o versiune beta care ofera acces la grupurile de discutii, la stirile publicat zilnic pe site-ul celor de la Steam si cam atat deocamdata.

With the free Steam app for iOS, you can participate in the Steam community wherever you go. Chat with your Steam friends, browse community groups and user profiles, read the latest gaming news and stay up to date on unbeatable Steam sales.

  Steam Mobile este deocamdata disponibila doar pentru iPhone/iPod Touch. Pentru ca aplicatia este disponibila in versiune beta, dupa instalare trebuie sa asteptati ca Steam sa va trimita o invitatie pentru a putea utiliza aplicatia.

Pretul initial:
Numele:
Steam Mobile

Gratuit

s

Developer: Valve Corporation
Categoria: Entertainment


Descriere: With the free Steam app for iOS, you can participate in the Steam community wherever you go. Chat with your Steam friends, browse community groups and user profiles, read the latest gaming news and stay up…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.7 Mb