Prima Pagina Apple Infografic: Apple si rezerva sa monetara de 97.7 miliarde de dolari

Infografic: Apple si rezerva sa monetara de 97.7 miliarde de dolari

   Saptamana aceasta v-am spus ca Apple are in momentul de fata o rezerva monetara de aproape 100 de miliarde de dolari insa nu vorbim exclusiv despre bani disponibili oricand companiei. Totusi Apple are 97.7 miliarde de dolari disponibili pentru investitii si suma este enorma daca luam in considerare faptul ca ea apartine unei singure companii si a fost obtinuta in mai putin de un deceniu. Doar in Q4 2011 Apple a adaugat 17 miliarde de dolari la rezerva sa monetara si infografiul de mai jos ne arata ce ar putea face Apple cu acesti bani.

 • Vladel

  Ce fac cu atatia bani? Dc i tin acolo si daca tot au atatia banii dc nu isi construesc singurii fabricile de componente.

 • Alexx

  De ce sa se complice sa construiasca. Chinezii lucreaza pe bani putini.

 • Andrei

  in curand in China nivelul salariilor va trece peste nivelul salariile din Europa de Est. sa vedem atunci cu cat va creste pretul unui iPhone pentru ca Apple sa poata sa-si mentina profitul la acelasi nivel

 • Razvan

  In africa aia mor de sete si de foame. Cu 3-4 miliarde ar ajuta enorm acolo. Dar astia nu doneaza nici in ruptul capului. Mi se par chiar nesimtiti.

 • real

  banii sunt doriti de 95% din popu-latie,,banii si puterea o sa ne distruga lumea,,
  its all about the moneys