Prima Pagina aplicatii @Work – Apps for Business – Apple iti recomanda aplicatii pentru birou

@Work – Apps for Business – Apple iti recomanda aplicatii pentru birou

   Aseara v-am vorbit despre Big Name Games, o sectiune din App Store in care Apple listeaza cele mai populare jocuri pentru propriile iDevice-uri. Astazi va vorbesc despre @Work – Apps for Business, o noua sectiune de aplicatii alese de catre angajatii Apple pentru posesorii de iDevice-uri care isi folosesc terminalele in cadrul unui birou. In aceasta noua sectiune veti gasi aplicatii care va permit sa vizualizati/editati documente, aplicatii care va permit sa salvati documente in sisteme de tip cloud, aplicatii care va permit sa faceti conferinte pe internet, aplicatii care va permit sa va accesati calculatorul de la distanta plus multe multe altele.

   Sectiunea @Work – Apps for Business este disponibila in doua versiuni, una pentru iPad si una pentru iPhone insa pentru a le vizualiza trebuie sa aveti App Store-ul setat pentru Romania.

  • Claudiu daniel

    Merge si din afara Romaniei

  • ACH

    Stie cineva daca exista vreo aplicatie care poate face sa programezi se treci in airplane mode un iphone? Eu vreau de ex ca in timpul noptii sa nu fiu sunat si sa programez tel sa intre in airplane mode de la ora 22 pana dimineata la 7.Nokia avea asa ceva…