Video: MySiri iti ofera control total asupra Siri si a comenzilor pe care le rostesti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=n8kG8Bf3BEo[/youtube]

  MySiri este un tweak ce urmeaza sa fie lansat in Cydia in viitorul apropiat si care va oferi utilizatorilor control total asupra asistentului Siri din iPhone 4S. Tweak-ul va avea un meniu dedicat in aplicatia Settings din iOS iar de acolo vom putea seta comenzi vocale pentru: activarea Wi-Fi/Bluetooth, Airplane mode, efectuarea unui respring, reboot, lock, pentru deschiderea de aplicatii, activarea diverse functii ale plugin-ului Activator si in final vom putea introduce intrebari si raspunsuri personalizate pe care Siri le va afisa in UI-ul sau. MySiri este un tweak foarte complex care ofera o multitudine de functii insa deocamdata este in proces de dezvoltare.

  MySiri va functiona probabil doar cu iPhone 4S de indata ce va fi disponibil si ar putea fi cumparat pentru 0.99$ din repo-ul BigBoss al Cydia iar eu unul il vad ca un tweak extrem de important pentru cei care vor sa exploateze Siri la intreaga sa capacitate.

10 COMENTARII

  1. @astro: il poti lua din kaufland, la departamentul de legume/fructe! Tu nu ai invat ca o prpozitie se citeste pana la punct. Daca nu stiai iti spun eu: uite asa arata punctul ,, . ” pentru mai multe informatii despre semnele de punctuatie si propozitii gasesti pe wikipedia. Asta doar daca apuci sa citesti tot commentul meu!

  2. @tudor mai citim se pare ca tu esti cel care citeste cu ceva delay. Daca ai fi fost atent ai fi observat ca atunci cand a fost postat ariticolul a aparut si un comment(primul) care din pacate se pare ca a fost sters(” a aparut siriport. Functioneaza fara proxy…” ). In loc sa sari ca ars si sa faci comentarii nepotrivite incearca sa fi mai vigilent putin…
    Flame off