WWDC 2012 ar urma sa fie organizat in perioada 11 – 15 iunie, ar putea aduce iPhone 5

  In fiecare an Apple organizeaza conferinta WWDC in luna iunie si anul acesta Moscone West Center din San Francisco pare sa aiba rezervata perioada 11 – 15 iunie pentru compania Apple. In calendarul locatiei se mentioneaza ca in acea perioada va avea loc o intalnire a membrilor unei corporatii insa in acelasi timeframe Apple isi organizeaza WWDC-urile deci este destul de clar ca vorbim despre conferintele companiei din Cupertino. Desi este prematur sa vorbim despre produsele care ar urma sa fie prezentate acolo, un analist american sustine ca iPhone 5 isi va face aparitia pe scena celor de la Apple.

Apple is expected to unveil its iPhone 5 smartphone at the Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) to be held in June 2012, the Chinese-language Commercial Times quoted Daiwa Securities as indicating.

The iPhone 5 will continue to utilize glass to glass (G/G) touch panel technology which will benefit current touch panel suppliers TPK Holding and Wintek, the paper quoted the securities house as saying.

  Aceasta nu este prima oara cand auzim despre posibila lansare a iPhone 5 la WWDC 2012 insa eu unul nu cred ca Apple va face acest lucru. iPhone 4S este pe piata de 3 luni de zile si a demonstrat ca este cel mai popular iPhone lansat de pana acum iar Apple nu ar avea vreun motiv serios sa lanseze un model nou cu 4 luni inaintea ca dispozitivul sa implineasca un an de la lansare. Singura motivare a unei lansari grabite ar fi scaderea vanzarilor si in luna aprilie vom afla daca Apple va prezenta un iPhone nou la WWDC 2012. De ce in aprilie? Pentru ca pana in 2011 Apple organiza in luna aprilie evenimente in care prezenta noua versiune a iOS dar anul trecut acest lucru nu s-a intamplat iar iOS 5 a fost prezentat la WWDC 2012. Daca lucrurile nu se vor schimba anul acesta atunci iPhone 5 va fi prezentat in octombrie si nu in iunie.