Corona 1.0-8 rezolva problemele iconitelor albe

 

  Acum doua zile Corona 1.0-8 a fost lansata in Cydia si aceasta versiune a solutiei de jailbreak trebuia sa rezolve problemele cu afisarea in iBooks a continutului protejat prin drepturi de autor. Acea problema a fost rezolvata insa pe langa ea se pare ca baietii de la Chronic Dev Team ar fi rezolvat si problemele iconitelor albe astfel ca dupa instalarea acestui update nu ar trebui sa mai vedeti iconite albe in Springboard dupa resetarea dispozitivului vostru ori dupa efectuarea unui respring. Din testele mele problema pare sa fi fost rezolvata, voi ati mai intampinat probleme dupa instalarea Corona 1.0-8?

  Corona 1.0-8 poate fi instalata pe orice iDevice care are jailbreak facut la iOS 5.

18 COMENTARII

  1. de cateva zile este o problema cu serverele din cydia. La un refresh, pe a face update-urile, se consuma aproximativ 10 MB trafic . Mai are cineva problema asta ?

  2. Am si eu o intrebare mai de noobie asa, daca ai facut jailbreack cu Absinthe necesita instalarea “Corona 5.0.1 Untether” ?
    Multumesc anticipat pentru raspuns

  3. Salut… intampina cineva pe ios 5.0.1 fara JB eroarea “esec sim”? Dupa restore iarasi mi’a aparut cunoaste cineva din ce cauza poate aparea?

  4. Eu azi am facut update la versiunea 1.0-8, no problem. In ultimul articol despre 1.0-8 am scris ca versiunea asta a fost facuta ca sa rezolve problemele alea cu boot loop-ul and stuff. Eu nu am probleme.

  5. Salutare. Am facut update la 5.0.1 cu pastrare de baseband si nu imi mai pornea cu gevey sim. Am instalat Corona, ultima versiune, a luat-o pana la urma cu GHevey, insa acum nu imi mai apare nicaieri hotspotul. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

  6. Am încercat si asta dar tot nu merge. La rețea celulare de date / date celulare nu îmi apar deloc setarile Pt apnuri (folosesc gevey Sim). Mai exista vreo metoda? Multumesc