Prima Pagina Cosmote Orange are cei mai multumiti utilizatori conform unui sondaj iDevice.ro

Orange are cei mai multumiti utilizatori conform unui sondaj iDevice.ro

Orange

Cosmote

Vodafone

  Saptamana trecuta am realizat un sondaj de opinie in care va intrebam cat de multumiti sunteti de operatorul vostru de telefonie mobila. Ei bine rezultatele le aveti in imaginile de mai sus si din cate se pare Orange are cei mai multumiti utilizatori dintre cei trei mari operatori de telefonie mobila din Romania. Pe locul doi se claseaza Vodafone si pe ultimul loc se claseaza cei de la Cosmote. Aceiasi doi operatori au un numar aproximativ egal de clienti nemultumiti si asta spune multe despre cat ar trebui sa lucreze ambele companii la rezolvarea problemelor existente ale posesorilor de terminale iPhone. Niciunul dintre operatori nu are prea multi utilizatori foarte multumiti de serviciile pe care le primesc insa nu cred ca exista vreo companie din Romania care sa aiba rezultate foarte bune la acest capitol.

  La sondaj au participat 1636 de persoane.

 • mihailco

  zaone , fa ceva cu graficele alea ca nu se intelege nimic , mi se parea ok sa dai niste cifre nu procente si aseaza-le pe toate in aceeasi ordine …

 • Ce anume nu iti place la ele, sunt facute pana la 44% pentru ca mai mult nu a inregistrat cineva.

 • mihailco

  Pai pune aceeasi ordine la “optiuni de satisfactie” pentru toti operatorii si nr de voturi pentru fiecare , bineinteles daca se poate , asa vad , dupa mine , “oglinda” !

 • Happy now?

 • mihailco

  🙂 prompt ca intotdeauna !