Video: Samsung ataca posesorii de terminale iPhone intr-o reclama pentru Super Bowl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CgfknZidYq0[/youtube]

  Toata lumea stia ca Samsung a cumparat un spatiu de emisie de 90 de secunde in timpul Super Bowl-ului american si toata lumea se astepta ca Samsung sa difuzeze o reclama prin care sa atace posesorii de terminale iPhone. Ei bine acest lucru s-a intamplat deoarece Samsung a difuzat clipul video de mai sus in care totul incepe cu cativa fani ai produselor Apple care asteapta linistiti la coada in fata unui Apple Store pentru a cumpara cel mai nou model al smartphone-ului. De acolo lucrurile trec la prezentarea catorva elemente ale Samsung Galaxy Note si la o petrecere in plina strada susinuta de melodia I Believe in a Thing Called Love cantata de trupa The Darkness.

  Anul trecut Motorola a rulat un clip video asemanator si nu a avut prea mult succes impotriva iDevice-urilor, anula cesta Samsung ar fi platit nu mai putin de 10.5 milioane de dolari pentru acest spatiu publicitar si ramane sa vedem daca lumea il va intelege sau nu.

  Si la final o parere pertinenta in legatura cu utilizarea stylus-ului la smartphone-uri.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4YY3MSaUqMg[/youtube]

43 COMENTARII

  1. In afara de faptul ca poti mazgali o poza cred ca se mai pote folosi drept rascheta de gheata la masina! Scuze dar sunt de mana a doua…

  2. Cine mai foloseste un stylus in ziua de azi ? Doar retardatii de la Samsung 🙂 ! Dar in principiu noi avem alte lucruri mai importante de facut decat sa ne tocim mintea cu asemenea oameni care nu evolueaza si “devolueaza” !

  3. Pe agentii de vanzari care vin in magazine sa aprovizioneze, sau sa ia comenzi si folosesc palmuri cu stylus ii inteleg, dar pentru un utilizatorii de smart phone, stylus’ul este antic si inutil. Hai sa ne luam toti televizoare color cu butoane fizice si fara telecomanda ca in anii 90.

  4. Mie mi se pare ca la un moment dat totul se transforma in isterie in masa. E tulburator cand vezi maniacii aia samsugisti.
    Erau mai interesante celelalte. Bravo samsung ! copiezi apple nu doar la produse ci si la strategii de marketing.

  5. Cand nu veti avea degete de fetitza veti intelege de ce unii prefera stilusul. Plus ca daca unu-i mai artist, poate desena ceva adevarat cu un stilus…

  6. Parerea mea este ca cei de la Samsung se cam oftica pentru ca nu se aduna sute, chiar mii de oameni in fata magazinelor pt a cumpara produsele lor. In opinia mea, cand se aduna o mare de oameni pentru a cumpara un produs, care nu este ieftin deloc, sunt 2 explicatii: ori au creierul spalat, ori chiar sunt produse cu adevarat bune.
    Ca fost posesor de 3GS si actual de 4 si 4s, pot spune ca cei de la samsung mai au muuuult si bine pana ii vor ajunge din urma pe Apple.
    Si pentru a evita criticile, DA, am folosit si Galaxy S2.

  7. Am ramas socat sa vad cat de prosti sunt!!!! Incredibil, oricum reclama e mai buna decat telefonul, deci tre sa acopere cumva marele dezavantaj, de fapt nici asa nu ajung pe jumatatea iphone-ului. Apropo e o vorba “Cel destept cedeaza primul” in cazul asta ma bucur ca apple nu sare imediat cu o reclama prost facuta ca a piticilor astia ! Penibil din toate pct de vedere !

  8. oameni buni lasati sa se desfasoare ,nici unul dintre voi nu ar cumpara un samsung dar urmariti fiecare pas la ce fac..oare de ce???
    recunoasteti ca si apple are unele minusuri
    eu unul nu as sta 3 zile la coada sa imi iau iphone (sau orice produs),am stat cind am fost mic pe vremea lui ciuruitu
    toti acuzati ,da reclamele pc vs mac sunt perfecte (ale is altceva) credeti???
    o zi placuta la urmarit reclame

  9. Uau… Reclama asta e asa buna incat ar putea fi folosita pt a promova orice: biscuiti, pantofi, sucuri… In special sucuri, Coca-Cola s-ar potrivi chiar bine… And by the way, un produs bun isi face singur reclama nu are nevoie de una la televizor!

  10. Cele mai stupide inventii: Galaxy Note si BMW X6. Pentru mine nu au sens!
    Un lucru e cert, cu cat e mai promovat un produs cu atat e mai prost. Nu tin neaparat cu Apple ca si ei au bubele lor, dar reclamele Samsung sunt printre cele mai penibile si sunt centrate spre cei care nu prea gandesc.

  11. observ ca aproape majoritatea nu ati desenat in viata voastra pe aifon sau aipad insa va dati cu parerea de parca ati fi atotstiutori.

    galaxy note e un produs bun, poate nu la fel de stabil si cu la fel de multe apps ca un aifon insa la capitolul display si notite bate de departe un aifon.

    personal ca utiliztor de aipad mi-as dori mai mult un galaxy note decat un aifon unde imi belesc ochii la un ecran minuscul.

    cu toate ca am si stylus la ipad tot nu reusesc sa desenez macar decent pe aipad – cu toate apps-urile disponibile, deci orice produs care e capabil sa deseneze corect e mai bun decat unul la care sa tragi cu degetul pt desen.

    nu de alta dar cand am fost la scoala ultima oara tot cu creionul/pixol/stiloul se scria nu cu degetul.

    asa ca lasati-o mai moale cu cat de proaste sunt altele cand majoritatea posesorilor de aifon nu fac decat sa se dea mari cu cati bani au spart pe telefon insa nu sunt capabili sa foloseasca cu adevarat aifonul la mai mult decat un simplu telefon.

  12. Au dreptate sa stiti. Chiar ca “the next BIG thing is here”. Ca chiar e BIG! Strutocamila care nu e nici tableta nici telefon si care elibereaza utilitzatorii apple. Tare prosti trebuie sa fie aia de la marketing Samsung.

  13. @real
    In Mac vs. Pc era Mac vs. PC, in reclamele iPhone vs. orice smartphone (pentru ca nu sunt specifice – inca, dar cred ca vor fi… neah!!!-) este iPhone vs. orice smartphone (pentru ca e prezentat ca fiin cel mai bun -produsul in sine-).

    In reclamele Galaxy vs iPhone este, din pacate, Galaxy vs. utilizatorii iPhone (Apple, pana la urma), deci sunt luati in ras cei care le achizitioneaza. Una e sa zici “alege produsul meu ca e mai bun (produsul)” si alta e sa zici “alege produsul meu ca esti prost daca folosesti al produs”. Mi se pare lipsa de respect fata de piata pe care vor sa o castige.

    Intelegi diferenta? E in detalii!

  14. @icetkk,,vad acelasi tip de reclama ,ca iphonul e mai bun las la latitudinea clientului
    galaxy sau note sau gaura neagra ce o fi nu-s curios
    fiecare are dreptul la o parere,,ca tie nu iti place (treaba ta) dar viata merge inainte
    cred ca lumea o sa cumpere note-ul ,ca o sa aiba succes ,i don’t give a S(*&^.it
    imi aduc aminte cind a aparut iphone ,cum radea ala de la nokia si uite unde au ajuns (nu fac comparatii intre produse)

  15. @pixel mixer mama bai cum naiba sa scrii -aipad si aifon- da-o in gatu saftii si legat de scola nu te-ai saturat de atata pix si creion :-?….si inca ceva pe vremea asta e greu si iphone’ul sa-l folosesti ca-ti ingheata mana si degetele pe el, eu nu stiu cum sa-l bag ma repede in buzunar….dar poate tie iti place sa iei notite multe si sa desenezi peisaje de iarna :)) oricum foloseste tu Glaxy note-ul la “capacitatea lui maxima” iti urez succes

  16. mai mare inseamna mai bun. poate apple va lansa un telefon cu ecran de 2.4 inchi si rezolutie 1920×1200…poate asa vor fi fanii iphone “multumiti”
    oricum, daca iphone 5 nu vine cu un ecran de minim 4 inchi, poate sa-si semneze de acum condamnarea la moarte.

  17. @marian asa s-a zis si cu “4s/5″ care este 4s si vezi 4millioane de 4s vandute in 3-4zile numai asa in paranteza iti scriu ca galaxy S2 s-a vandut 3millioane in 2 luni! Eu cred ca vor avea succes chiar daca raman la 3.5″ si schimba putin design-ul pun un procesor mai performant, 1gb ram, o camera de 12-14mpixeli, video 1080p@60fps si inca niste noutati si tot va fi un produs de varf si fara 4″ se va vinde in primele zile cat un galaxy in luni bune, dar sincer spun ca si eu cumparam 4s-ul daca avea 4” ca pentru camera, A5 si SIRI nu se merita un upgrade de la iPhone 4 o sa vedem cu ce va iesi Apple…. daca va iesi macar cu ceva!

  18. la cat de mic este ecranul aifonului rezolutia e irelevanta caci oricum nu prea poti sa ai pretentii sa faci ceva care sa foloseasca rezolutia. daca vreau ping pong am aipedu, na.

    ce conteaza si pt apple si pentru samsung e numarul de telefoane vandute caci din asta traiesc, restul e bla bla, ca se iau de utilizatori sau arata cat de bun e telefonul e irelevant. aifonu nu e un telefon super tare, au japonezii altele mult peste, la ei toti isi platesc transportul cu telefonul, se uita la televiziuni direct pe telefon … samd, sunt cu mult inainte.

    telefonul e o chestie practica in primul rand iar cel mai bun telefon e cel mai practic, apoi vin securitatea, stabilitatea si in ultimul rand performanta. ce conteaza ca are un sistem de operare placut daca nu poate fi facut wifi hotspot, daca din cand in cand o dau in bara cu semnalul sau cu bateria, ce dracu telefon e ala cu care trebuie sa umblu cu incarcatorul la mine?

    cand o sa faca apple un telefon cu autonomie de 5 zile si incarcare solara atunci o sa ma intereseze. pana atunci stau cu aipedu ca tot telefon e si macar vad ceva pe ecranul ala (e neplacut insa de purtat dupa tine de asta note mi se pare un compromis mai ok).

  19. In pisatu’ aste de reclama, nu e niciun cadru cu un note pus la ureche. Ca as fi fost si eu curios sa vad cum arata… Probabil arata ca mascariciul ala imbracat in roz bombon…

  20. Am jucat cu un tovaras tenis de masa , el cu note , eu cu iphone …. cine a batut ? … EL ….. a avut paleta mai mare !

  21. adevarul e ca decat sa dau 600eur pe un iphone si inca 600eur pe un ipad mai bn ma risc sa imi iau un NOTE care cat de cat incearca sa combine telul cu tableta…si sincer pt voi astia care suferiti ca e o mare paleta cautati si voi pe net sau macar puneti mana pe un note sa vedeti cu ce se mananca innainte sa vb …. si apropo nu esti obligat sa il pui la ureche daca ti se pare mare s-au inventat castile bluetooth aaa sau stai putin ca voi nu stiti d’astea aca nu se vede la ureche ca aveti ”fitza” de telefon (iphone) nu are farmec…

  22. @IDroid: LOL, decât să-ți iei dispozitivul potrivit pentru task-ul dat, mai bine iei o struțocămilă care e prea mare pentru telefon și prea mică pentru tabletă, după care ești nevoit să dai alți bani pe căști și să ai și grija lor să nu se descarce și să nu se piardă, iar cu toate aceste eforturi nici nu poți arăta ce “fitza” ai, vorba ta, ci te faci de râs vorbind fie cu cărămida la ureche, fie “singur” pe stradă! Super tare, din penibil în mai penibil … 😀

  23. @TIGRIS ai pus mana vreodata in viata ta pe un NOTE ?? adica l-ai avut mai mult de o zi ??eu unul il puneam la ureche si nu imi era rusine mai degraba aceeasi reactie aveau persoanele care il vedeau ca acei fanboys apple din reclama de mai sus ”mama ce e ala??cam mare da bestial”
    mie personal imi plac telefoanele cu ecran mare (am probleme cu vederea ) si fata de iphone cu ecranul lui de 3.5 unde daca ma jucam un joc acopeream cu degetele mare parte din ecran si daca citeam ceva pe el trebuia sa ma chiombesc in ecran sa vad si eu ceva , prefer o paleta care nu avea nici o problema de a sta in buzunarul de la pantaloni sau cu bateria care sincer ma tinea cam cat un iphone asa ca sa nu vorbim fara sa stim …