Prima Pagina Apple Video: Apple a avut parte de reclama gratuita in cadrul Super Bowl...

Video: Apple a avut parte de reclama gratuita in cadrul Super Bowl din partea celor de la New York Giants

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3zlH17GTdlg[/youtube]

  Samsung si Google ar fi cheltuit aproape 11 milioane de dolari pentru aceast spot publicitar insa Apple nu a cheltuit absolut nimic si totusi produsele sale au fost prezentate catorva sute de milioane de telespectatori atunci cand a contat mai mult. In clipul video de mai sus il avem pe Raymond Berry tinand trofeul Vincent Lombardi iar unii dintre jucatorii si fanii aflati pe margine filmeaza cu iPhone-urile intreaga scena. Practic Apple a avut parte de un product placement grozav pentru Super Bowl deoarece jucatorii de la New York Giants erau filmati in timp ce filmau folosind iPhone-urile proprii.

But there was one ad that struck me as the most honest, most riveting and most compelling of all. You see, the game had just ended, and Colts great Raymond Berry ran the Giant gantlet with the Lombardi Trophy. Suddenly it seemed like every other Giant pulled out an Apple iPhone to snap pictures of the moment. One after another after another. And I said to myself, there it is, not some pet dangling a bag of chips or some headlights killing vampires or King Elton getting trapdoored. Nope, there was an ad worthy of Steve Jobs and the company he built.

  Acum e greu de crezut ca Apple ar fi platit jucatorii celor de la Giants pentru a iesi cu iPhone-urile la decernarea premiului insa pentru multi acest moment a valorat mai mult decat cele 90 de secunde in care Samsung isi batea joc de posesorii de terminale iPhone. Apple a avut cativa dintre cei mai populari jucatori ai N.Y. Giants folosind iPhone-uri intr-unul dintre cele mai vizionate momente ale Super Bowl si Samsung a avut 90 de secunde de pauza publicitar in care nu a aratat mai nimic si a anuntat ca viitorul este aici dar va fi disponibi in magazine mai tarziu.

  Eu as spune ca Apple a iesit mult mai castigata.

 • Calininio

  Eram sigur. Eram sigur că Apple o să facă ceva. Adică e totuși cam suspect ca toți cei care filmau să aibă iPhone, dar tot e tare. :))

 • E greu de spus. Daca i-a platit inseamna ca era cineva acolo care dupa ce a vazut ca au castigat a venit repede cu contracte ca sa semneze.. ori aveau dinainte ceva ce intra in vigoare doar daca castigau.

 • Bai eu cred ca erau ale lor, adica poate ca nu e cel mai bun telefon din lume(poate) dar macar e cel mai frumos! Pe bune acum e superb! Si e cumparat in special de oamenii care au f multi bani asa ca, dup mine e credibil!

 • Nu cred ca a fost nimic aranjat, daca va uitati mai bine este unu care n-are iPhone si filmeaza, deci nu au chiar toti jucatorii.

 • Florin.S

  Hai ma lasati prostiile. Iphone este un telefon foarte popular, mai ales in SUA. Nu e nimic aranjat. Dupa cum se stie, cele mai multe poze uploadate pe faceebook si alte retele sociale sunt facute cu iphone. Iphone nu mai are nevoie de nicio publicitate…

 • Stefan

  Pff, cine nu stie de telefoane nu isi da seama ca e iphone.

 • Se vede si logo-ul Apple acolo.

 • Soulyd

  Sigur nu era aranjat nimic! Samsung avea publicitate de 90secunde pentru care a platit millioane de dollari si publicitatea nu este chiar asa de vizionata cum era partea cu trofeul, dar cred ca lumea nu se uita ce telefoane au jucatorii, dar fara sa se uite foarte multi le vede…. Oricum Apple a iesit in castig… mai ales ca nu cheltuia 11millioane de Dollari pe publicitate si tot a fost o “publicitate” pentru ei faza cu jucatorii dupa care mai si profitase ca jucatorii au cumparat iphoneurile, deci stiu astia ceva 😉

 • JeNeI

  Eu nu cred ca ii aranjat.Nu vedeti ca multe staruri au iPhone-uri (Fiddy,Soulja Boy,etc.),deci…se stie ca americaniilor le place Apple 😀