Video: Apple a avut parte de reclama gratuita in cadrul Super Bowl din partea celor de la New York Giants

9

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3zlH17GTdlg[/youtube]

  Samsung si Google ar fi cheltuit aproape 11 milioane de dolari pentru aceast spot publicitar insa Apple nu a cheltuit absolut nimic si totusi produsele sale au fost prezentate catorva sute de milioane de telespectatori atunci cand a contat mai mult. In clipul video de mai sus il avem pe Raymond Berry tinand trofeul Vincent Lombardi iar unii dintre jucatorii si fanii aflati pe margine filmeaza cu iPhone-urile intreaga scena. Practic Apple a avut parte de un product placement grozav pentru Super Bowl deoarece jucatorii de la New York Giants erau filmati in timp ce filmau folosind iPhone-urile proprii.

But there was one ad that struck me as the most honest, most riveting and most compelling of all. You see, the game had just ended, and Colts great Raymond Berry ran the Giant gantlet with the Lombardi Trophy. Suddenly it seemed like every other Giant pulled out an Apple iPhone to snap pictures of the moment. One after another after another. And I said to myself, there it is, not some pet dangling a bag of chips or some headlights killing vampires or King Elton getting trapdoored. Nope, there was an ad worthy of Steve Jobs and the company he built.

  Acum e greu de crezut ca Apple ar fi platit jucatorii celor de la Giants pentru a iesi cu iPhone-urile la decernarea premiului insa pentru multi acest moment a valorat mai mult decat cele 90 de secunde in care Samsung isi batea joc de posesorii de terminale iPhone. Apple a avut cativa dintre cei mai populari jucatori ai N.Y. Giants folosind iPhone-uri intr-unul dintre cele mai vizionate momente ale Super Bowl si Samsung a avut 90 de secunde de pauza publicitar in care nu a aratat mai nimic si a anuntat ca viitorul este aici dar va fi disponibi in magazine mai tarziu.

  Eu as spune ca Apple a iesit mult mai castigata.