Apple HDTV cu diagonala de 42 de inch prezentat de Best Buy intr-un sondaj trimis catre proprii clienti

  La perioade regulate de timp cei de la Best Buy trimit sondaje de opinie catre proprii clienti pentru a vedea daca acestia sunt dispusi sa cumpere anumite produse. Intr-un asemenea sondaj trimis in cursul zilei de ieri Best Buy vorbeste despre un Apple HDTV cu diagonala te 42 de inch care ar costa 1499$. Best Buy il descrie ca un “televizor reinventat de catre Apple” si sustine ca ar avea un ecran 1080p de 42 de inch, ar functiona in baza iOS-ului, ar permite utilizatorilor sa cumpere filme, seriale TV, sa descarce aplicatii si sa isi salveze toate achizitiile in iCloud. Televizorul ar fi controlat de un iDevice si ar oferi acces la principalele platforme video/foto din SUA: Netflix, YouTube si Flickr.

  Interesant in descrierea celor de la Best Buy este faptul ca se mentioneaza integrarea unei camere iSight care ar permite apeluri prin Skype si presupun ca aici Best Buy se referea la includerea unei camere frontale care ar permite apeluri FaceTime insa a folosit branduri ceva mai cunoscute oamenilor pentru a prezenta ideea. E greu de spus daca Best Buy are informatii concrete despre vreun televizor facut de catre Apple insa ceea ce prezinta ei acolo este interesant si ar putea fi chiar 100% sau doar partial adevarat insa asta vom afla cand Apple va lansa produsul.

  Daca Apple ar produce un HDTV de 1500$(sa spunem euro pentru Romania) cu toate caracteristicile de mai sus, ati fi dispusi sa il achizitionati?