Video: Twelve South HoverBar – un stand extrem de interesant pentru iPad 2

2

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IohFecirdQw[/youtube]

  Twelve South HoverBar este un un nou model de stand pentru tableta iPad 2 care ne permite sa pozitionam produsul celor de la Apple pe aproape orice gen de suprafata. Vorbim despre un brat flexibil care la baza are un sistem de prindere care permite atasarea de un iMac, de un dulap, de o masa, de aproape orice fel de suprafata relativ subtire. Mecanismul de princere al celor de la Twelve South impreuna cu o carcasa speciala fac din HoverBar un instrument ideal pentru multitasking sau pentru simpla folosire a tabletei in locul unui calculator. Cu HoverBar puteti folosi tableta iPad 2 ca un ecran secundar pentru un iMac sau un MacBook si puteti lucra in 2 sisteme de operare in acelasi timp foarte simplu si usor.

HoverBar turns iPad into the ultimate sidecar for an iMac or Apple display, presenting more ways to use iPad more often. Connect HoverBar to your Mac, snap iPad 2 into the secure clip and you now have one powerful dual-computer work setup. Having iPad floating next to your Mac allows you to monitor your Twitter stream, stocks and local weather — or run FaceTime on your iPad while you email, edit a file, or cut a video on your Mac. There is no reason to leave iPad in your computer bag when you have a HoverBar. This accessory expands the way you use and interact with iPad 2.

  HoverBar-ul celor de la Twelve South este conceput pentru tableta iPad 2 si poate fi achizitionat pentru 80$ de pe site-ul lor.