Prima Pagina Apple iPad 3 va fi anuntata in prima saptamana a lunii martie, va...

iPad 3 va fi anuntata in prima saptamana a lunii martie, va veni cu Retina Display si un procesor mai rapid

  Cei de la AllThingsDigital au aflat de la surse din interiorul companiei Apple ca iPad 3 va fi prezentata la inceputul lunii martie si va contine un ecran Retina(cu rezolutie 2048×1536), va avea acelasi design precum iPad 2 si va avea un procesor mai rapid. Noua tableta va avea un chip grafic mai rapid si va fi prezentata in cadrul unei conferinte care va fi organizata de catre Apple la Yerba Buena Center for the Arts, locatia in care s-au lansat iPad si iPad 2. Noul produs ar trebui sa fie disponibil in maxim o saptamana dupa prezentarea celor de la Apple, lucru credibil avand in vedere ca in trecut lansarile au urmat aceeasi traiectorie.

Sources say the company has chosen the first week in March to debut the successor to the iPad 2 and will do so at one of its trademark special events. The event will be held in San Francisco, presumably at the Yerba Buena Center for the Arts, Apple’s preferred location for big announcements like these. No word yet on a street date for the iPad 3 (assuming that’s what it’s called), though my guess is retail availability will follow roughly the same schedule as that of the iPad 2: available for purchase a week or so after the event.

As for the next generation iPad itself, sources say it will be pretty much what we’ve been led to expect by the innumerable reports leading up to its release: A device similar in form factor to the iPad 2, but running a much faster chip, sporting an improved graphics processing unit and featuring a 2048×1536 Retina Display — or something close to it.

  AllThindsDigital este “ziarul de casa” al companiei Apple si toate informatiile de acest gen furnizate de catre ei s-au dovedit a fi 100% adevarate in trecut. Avand in vedere ca in Carrier Bundle-urile pentru iOS 5.1 s-a descoperit ca noua versiune a sistemului de operare ar putea fi disponibila pe 9 martie, este posibil ca tableta sa fie lansata chiar atunci sau la o data ulterioara dar nu prea indepartata. Este foarte posibil ca tableta iPad 3 sa vina cu un procesor dual-core si nu unul quad-core iar cei de la AllThingsDigital s-au ferit sa spuna natura noului procesor deci este posibil sa nu vedem anul acesta un procesor cu patru nuclee de la Apple.

 • Fador Calin

  Rezoluția coincide cu cea înregistrată de site-ul tau…

 • Mankid40

  Un proc quad-core, chiar nu-i vad rostul, niste ram a-r fi binevenit….

 • Stefan

  Hmm, deci, conform zvonului, nu e nimic interesant 😀 Sa il cumpar oare ? Poate faci si tu un poll sa afli daca l-ar cumpara lumea in conditiile astea.

 • Facem poll-uri dupa ce o anunta, ce rost au acum?

 • Domnul Avocat

  Si o sa Încetezi acum cu zvonurile ? Mulțumit ca știm ce va apărea acum ? 😉

 • Andrey

  mda….nu stiu csz…..deocamdata am ipad 2 si stiu ce “ii poate pielea”, asa ca nu bag mana in foc ca ipad 3 ar fii cu mult mai presus,chiar daca se zvoneste ce capacitati ar avea.Oricum ii asteptam lansarea cu drag….. pacat ca nu il va mai prezenta steve jobs.. 🙁 R.I.P

 • Dan Chira

  Sau va veni tot cu acelasi display, procesor nou, camera mai performanta, siri activat. Poate va fi diferenta ca intre iphone 4 si iphone 4s. Iarasi vor fierbe blogurile de dezamagire.

 • catamorariu

  Mi-am luat Ipad 2 de 2 saptamani. Daca apare cu Retina display cred ca o iau razna. Nu ma pot obisnui cu diferenta dintre Iphone 4 (retina display) si Ipad 2. Numai cand aud ca se lanseaza cu retina sufar. Mai e cineva ca mine?

 • Mankid40

  De ce nu ai asteptat lansarea? Cred ca toti se zgaraie, si eu care l-am luat acum jum’a de an… :-))

 • A mea face un an in martie 😀

 • catamorariu

  Nu am asteptat pentru ca…nu am putut sa ma mai abtin (astept de cateva luni) si pentru ca mi-am imaginat ca va veni la un pret mare mare (asta in al doilea rand).

 • catamorariu

  Zaone o sa sara pe ea direct (stiu ca si el are “issue” cu rezolutia).

 • Mankid40

  Zaone prigateste 900$(€) dupa caz…..

 • Stefan

  @Catamorariu foarte buna miscare ai facut 😉 oricum, daca ai luat-o din magazin ai 30 de zile sa o dai inapoi !! Fugi cat mai poti !! Ipad 3 va avea retina 100% !!

 • Nici pe iPhone 4S nu am dat atat, dar pe iPad 3…

 • catamorariu

  Stefan pune sare pe rana :-))…mai intai sa vedem ecranul ala si apoi vedem ce facem, nu o am din magazin dar a fost sigilata la cumparare. Daca nu va fi retina ramanem cu ce ne-a lasat nenea Jobs si se pare ca asta e trend-ul (vezi 4s).

 • Dan Chira

  eu am dat pe ipad 2 320 euro. nu stiu daca merita diferenta sa iau chiar cand apare. chiar si cu retiana… sa dau inca 150 euro… acum fiecare cu obsesia lui. daca te doare retina …iei. stiu persoane care cu 3gs sunt foarte multumiti si nu sunt interesati de 4 sau 4s.

 • Pingback: Apple se grabeste sa aleaga aplicatii pentru conferinta de prezentare a iPad 3()

 • Pingback: iPad 3 ar urma sa aiba un Retina Display "cu adevarat grozav" si acelasi design precum iPad 2 conform unui angajat Apple()

 • Pingback: iDevice.ro report: Iata tot ceea ce stim si s-ar putea sa gasim in iPad 3()