Prima Pagina Apple Apple pregateste lansarea unui nou model al Apple TV

Apple pregateste lansarea unui nou model al Apple TV

  Apple TV 2G este un dispozitiv cu ajutorul caruia putem vizualiza/asculta continut multimedia de pe iDevice-urile noastre sau putem viziona clipuri video de pe YouTube si seriale TV din iTunes folosind un televizor. Apple TV-ul este unul dintre produsele Apple care are parte de vanzari moderate spre slabe insa compania il dezvolta in continuare si conform unor recente informatii ar putea lansa un model nou sau l-ar putea scoate pe ce actual din vanzare. La Amazon si Best Buy, doi dintre cei mai mari retaileri din SUA, Apple TV-ul nu este disponibil pentru achizitie, livrarile facandu-se in 2 – 5 saptamani si asta inseamna ca Apple se pregateste sa faca niste modificari importante.

A customer was inquiring tonight about Apple TV. However right now we are out of stock (Which hasn’t happened since I started). Not only were we out of stock, but I was also unable to order one from our product ordering system (OMS). Product was listed as “currently unavailable”. From prior experience, this usually is associated with a product that is being “discontinued”.

  Aceasta este prima oara cand Apple TV-ul nu este disponibil in stocurile marilor retaileri si este clar ca dispozitivul fie va fi scos de tot din vanzare sau va fi inlocuit. Anul trecut Apple nu a lansat un nou model al Apple TV si a preferat sa  nu introduca un nou model al iPod Touch iar anul acesta s-ar putea sa vedem un Apple TV 3G cu chip A6 ca in iPad 3. S-au descopeir in iOS 5.1 beta informatii care indica faptul c acest dispozitiv este testat de Apple si in curand s-ar putea sa il vedem prezentat si disponibil in magazine.

 • mmi

  vanzari slabe?
  poate in romania sau europa sa spunem
  dar in state e alta poveste

  eu folosesc appletv2 de cand a aparut si sunt mai mult decar multumit de el

 • KFF

  Parca vandusera 2.8 milioane de unitati in 2011 , alte firme nu pot vinde nici macar un model de smartphone ori tableta , vezi Xoom sau Google Nexus1 .

  Intr-adevar e diferenta de la 2.8 milioane la 9x.x milioane , dar totusi , e un produs care aduce ceva profit catre Apple , 119 euro , iar productia probabil costa mult mai putin .

  Nu m-ar deranja daca mi-ar dona 0.5% din profitul facut cu AppleTV 🙂

 • Florin

  De Putin timp am achiziționat Apple TV 2 si sunt foarte supărat să aud ca apare generația 3. Dacă știam mai așteptăm câteva luni :)). Cred ca in următorul o sa introducă si un hard (ca in prima generație) sau un cititor de carduri.

 • Anonymous

  Iesire audio optic din apple TV. Really sucks!

 • Luca

  Si eu vroiam să-mi iau unul,dar am așteptat Martie sau Aprilie am zis sa vad ce iese Apple tv a 3 generație sau iTV

 • Dennis

  Ipod touch 5 nu mai vedem anul acesta?

 • yoyoo29

  dar ipod ul classic lau uitat?

 • Daniel

  normal ca are vanzari slabe pentru ca appletv nu are suport 1080p

 • Pentru cei mai inceti, a se intelege domnul xsss, Apple TV 3G inseamna Apple TV 3rd Generation, asa cum Apple TV 2G e Apple TV 2nd GEneration.