Apple pregateste lansarea unui nou model al Apple TV

  Apple TV 2G este un dispozitiv cu ajutorul caruia putem vizualiza/asculta continut multimedia de pe iDevice-urile noastre sau putem viziona clipuri video de pe YouTube si seriale TV din iTunes folosind un televizor. Apple TV-ul este unul dintre produsele Apple care are parte de vanzari moderate spre slabe insa compania il dezvolta in continuare si conform unor recente informatii ar putea lansa un model nou sau l-ar putea scoate pe ce actual din vanzare. La Amazon si Best Buy, doi dintre cei mai mari retaileri din SUA, Apple TV-ul nu este disponibil pentru achizitie, livrarile facandu-se in 2 – 5 saptamani si asta inseamna ca Apple se pregateste sa faca niste modificari importante.

A customer was inquiring tonight about Apple TV. However right now we are out of stock (Which hasn’t happened since I started). Not only were we out of stock, but I was also unable to order one from our product ordering system (OMS). Product was listed as “currently unavailable”. From prior experience, this usually is associated with a product that is being “discontinued”.

  Aceasta este prima oara cand Apple TV-ul nu este disponibil in stocurile marilor retaileri si este clar ca dispozitivul fie va fi scos de tot din vanzare sau va fi inlocuit. Anul trecut Apple nu a lansat un nou model al Apple TV si a preferat sa  nu introduca un nou model al iPod Touch iar anul acesta s-ar putea sa vedem un Apple TV 3G cu chip A6 ca in iPad 3. S-au descopeir in iOS 5.1 beta informatii care indica faptul c acest dispozitiv este testat de Apple si in curand s-ar putea sa il vedem prezentat si disponibil in magazine.