Prima Pagina Android Aceasta clona aproape perfecta iPhone 4S ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwitch

Aceasta clona aproape perfecta iPhone 4S ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwitch

  China, taramul in care drepturile de autor sunt importante pentru instantele de judecata doar daca o companie chineza le invoca, ne aduce o noua clona a unui terminal iPhone 4S insa de aceasta data vorbim despre o clona care ruleaza Android 4.0 Ice Cream Sandwitch. Dispozitivul este aproape identic, cu terminalul companiei Apple insa desigur ca vine fara Retina Display si fara iOS-ul care face din iPhone 4S un smartphone atat de bun. Desi in exterior sunt mici semne care sa il dea de gol, terminalul vine cu spatiu de stocare de doar 8 GB spatiu de stocare, are o camera mult mai slaba un procesor net inferior insa are aceeasi rezolutie de 960×640 pixeli.

  Chinezii au clonat desigur si ambalajul in care este livrat iPhone 4S asa ca aceasta clona va fi cu siguranta utilizata pentru a pacali destul de multi oameni interesati sa cumpere un iPhone 4S ieftin. Detalii despre pret nu se stiu insa ar trebui sa coste maxim 250$.

 • Alexx

  Acum apple de ce nu se ia de ei?

 • Bogdan

  În mijlocul articolului spui “desigur că vine fără Retina Display” iar la specificații listezi rezoluția 960*640

 • Bogdan

  si acei 8 GB sigur nu sunt de RAM.

 • TH91

  Bogdan , buna observatie !

 • Cristian

  Nu trebuie sa aibe Retina Display ca sa aibe aceasi rezolutie . Nu sunt 2 chestii dependente una de cealalta. Poti atinge acea rezolutie si cu un ecran banal . Asta inseamna ca am retina display?… ganditi inainte sa ii criticati articolele degeaba. Rezolutia nu defineste displayul ca si calitate(cum se vede , pe romaneste) , ci doar ca numar de pixeli.

 • @Bogdan: Cred ca ti-a dat Cristian un raspuns elocvent.

 • Anonymous

  doar don poza se vede ca butonul de silent este pozitionat si arata specific china sper sa poata face dif cei care intentioneaza sa il achizitioneze

 • Bogdan

  Retina Display se referă la faptul că densitatea de pixeli (326 ppi) este atât de mare încat aceștia nu pot fi deosebiți de ochiul uman, în condițiile normale de folosire. Așadar, orice display de 3.5 inchi cu rezoluția de 960*640 va fi Retina. Zaone a scris în articol că singurele diferențe între iPhone 4 și clona aceasta sunt minore, deci nu ar include dimenziuni ale ecranului mai mari, care ar fi o diferență majoră. Dacă dimensiunile și rezoluția sunt aceleași, înseamnă că e considerat Retina. LCD-ul de pe iPhone 4/4s nu este super amoled sau mai știu eu cum….

 • crixalis

  Asa zic si eu. Daca un ecran de 3.5″ are rezolutia de 960*640 automat trebuie sa fie o densitate foarte mare a pixelilor. Adica automat e retina. Nu ma pricep prea bine dar nu cred ca poti face o rezolutie de 960*640 pe un ecran de 3.5″ si sa aibe 160 ppi.

 • CalinC

  Asta inseamna ca are dual core…ca am inteles ca Android 4 rulează cu asemenea tip de procesor,slabe ca performanța,se poate,dar cred a sare de 1Gb proc-ul,pt ca ar merge fragmentat cu toti ramii care i-ar avea..

 • medley

  Retina Display’s image quality derives from a number of factors:

  A greater density of the pixels that make up the iPhone’s screen – check
  Higher contrast ratio than previous models for brighter whites and deeper blacks – X
  In-Plane Switching (IPS) technology to improve viewing angles – X
  Chemically treated glass over the screen and LED backlighting to improve the quality of the image – X
  Nu e Retina. Dar daca nu te prinzi dupa cum se misca OS-ul, nici nu mai conteaza cum se vede caci e clar ca nu faci diferenta intre retina/non retina.

 • Nici dual-core nu cred ca are, a vazut cineva o clona de iPhone care sa se miste bine?

 • CalinC

  Cu siguranta nu,dar astept si un video sa mă amuz un pic…:))))

 • Claudiu daniel

  Cine poate sa muste si sa ia asemenea lucru? Cineva destul de naiv desigur ….probabil le vand bine in China India si zone in care important e sa pari cea ce nu esti !! Unde e mai important cea ce ai nu cea ce esti !!

 • iBoy

  Eu am pus mana pe o facatura de iphone 4 acum un an jumate si am vrut sa dau cu el de pamant :))) se misca groaznic

 • Merlo

  Pai stai pe loc domnule bogdan sa intru in discutia cu retina … Este la orange un tel nokia cu tastatura…. Care are nr de pixeli mai mare decat i4s , dar nu poate fii numit retina ptr ca se vede MATRITA in care sunt ingramaditi pixelii aia multi si nu se vad cu ochiu liber . Tehnologia este ceva cu pentil …. In fine cand vb de retina nu trebuieste sa vedem nimic pe ecran > nici pixeliiiiii nici matritaaa !! Ca sa fie retina , tre sa fie retina deci pe partea asta sunteti jumatate inselati !! salutare tuturor

 • Oakyz

  “LED backlighting to improve the quality of the image – X ”

  Iluminarea e LED de la primul 2g …

 • Lista aia nu era pentru iPhone ci pentru clona.