Prima Pagina aplicatii Video: FeelMe aduce un nou mod de a conversa cu persoanele din...

Video: FeelMe aduce un nou mod de a conversa cu persoanele din jurul nostru

[vimeo]http://vimeo.com/33500689[/vimeo]

  Feel Me este un nou sistem de mesagerie al carui scop este de a aduce utilizatorii mult mai aproape unul de celalalt. In mod normal un sistem de mesagerie text este destul de sec, banal, insa Feel Me este diferit deoarece afiseaza interlocutorului in timp real cum tu ii scrii mesajul. Observati in clipul de mai sus ca atunci cand unul dintre interlocutori apasa taste pe ecran pe dispozitivul celalalt sunt afisate punctele in care celalalt dispozitiv a fost atins. O apsare indelunga pe o parte a ecranului afiseaza un cerculet si daca ambii utilizatori apasa aceeasi parte a ecranului in acelasi timp dispozitivul va actiona o vibratie ori un sunet care teoretic va da impresia ca utilizatorii sunt conectati unul la celalalt.

Feel Me is a simple and new way to enrich digital communications.Think of someone special in your life. When you are together with that person you can communicate in different ways: you can either talk or you can connect nonverbally –for instance by smiling, looking into each other’s eyes, holding hands, and so on. Yet, when you are apart communications tend to be much more explicit. You can certainly talk trough SMS and emails but how can you connect nonverbally?
Based on the finding for which communications with a special person are not about content going back and forth but rather about perceiving the presence of the other person on the other side, Feel Me opens a real-time interactive channel.

  Feel Me este un sistem de mesagerie cu totul inedit si cred ca era nevoie de asa ceva pe iDevice-urile noastre pentru ca intr-adevar te simti mai conectat la discutie cand vezi ceea ce tasteaza cealalta persoana de pe dispozitivul sau. Deocamdata Feel Me este in stadiul de testare dar in viitorul apropiat ar trebui sa il avem disponibil in App Store.

At a first glance Feel Me appears as a text messaging application. Yet, when the two parts are both looking at the conversation they are having, touches on the screen of one side are shown on the other side as small dots.
Touching the same spot triggers a small reaction, such as a vibration or a sound, acknowledging that both parts are *there* at the same time.

 • gigidreaq

  tare!!!

 • FLo

  De unde il descarca zaone??

 • FLo

  aaa gata scuze acum am citit la sfarsitul topicului

 • Dorin

  Misto….

 • williamxd

  vorbim de o aplicatie unica dar va avea replici nenumarate. un pas inainte, la care ar trebui sa se uite cei de la viber, whatsapp and co. tine’ne informati zaone. asta da, “revolutie”

 • AlexMihail

  Mda,banal. Kids only.

 • williamxd

  alexmihail,sa fii oare invidios?

 • Cornel

  pt. hormoni in desfasurari 🙂

 • Misto … inca un pas in fata

 • Florin.S

  Aceaste functii se regasesc in ym pt pc. Ar fi fost frumos sa scoata un ym pt ios la fel cei de la yahoo.

 • Cel mai mare minus va fi intotdeauna popularitatea lui, si daca nu vei putea conversa si cu alte tipuri de mesagerii txt..nu o sa fie prea util

 • williamxd

  mascka, te referi cu alte platforme mobile? florin.s ce functii regasesti tu pe ym?

 • nume

  Limitarea este data de faptul ca nu toata lumea are un iphone iar acest lucru pune multe piedici in dezvoltarea unor aplicatii de acest gen.
  Interesanta aplicatia.