Video: Cut The Rope Bath Time update va fi disponibil in curand impreuna cu o serie de board games

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0ta_t243hRE[/youtube]

  Cut The Rope, celebrul titlul dezvoltat de catre compania ZeptoLab, va fi actualizat in viitorul apropiat cu tot ceea ce vedeti in clipul de mai sus. Compania a incheiat un acord cu Mattel, un producator de jucarii pentru copii, si intreg continutul clipului de mai sus este special conceput pentru un nou board game. Bath Time se numeste update-ul, nu stim inca numele jocului pentru copii insa utilizatorii vor putea folosi obiecte reale pentru a interactiona cu personajele din joc deci vorbim despre un board game interactiv care vine cu elemente capabile sa interactioneze cu ecrane touchscreen.

A new board game that mimics the gameplay of the app will launch from Mattel, along with digitally enhanced toys that interact with your device. An example given details an OmNom toy interacting with an iPad to unlock a special Cut the Rope app. Jakk’s Pacific will produce a plug-and-play game console for your TV. It will come with a special controller to play Cut the Rope on your TV.

  Update-ul prezentat in clipul de mai sus va fi disponibil si in App Store pentru toti utilizatorii insa doar cei care achizitioneaza viitorul joc vor putea folosi obiectele din el pentru a interactiona cu personajele de pe ecran.