Prima Pagina Android Video: Utter – un Siri mai bun pentru Android OS

Video: Utter – un Siri mai bun pentru Android OS

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MUI5MIMCTSI[/youtube]

  V-am spus de nenumarate ori ca Siri a generat o mobilizare impresionanta in randul producatorilor de smartphone-uri care se grabesc sa includa sisteme asemanatoare in propriile terminale mobile. V-am spus acum cateva ore ca HTC pregateste un sistem numit HTC Speak iar acum va prezint Utter. Spre deosebire de Siri, Utter controleaza aproape in totalitate sistemul de operare Android OS, totul prin comenzi vocale si aplicatiile instalate in terminale sunt utilizate pentru a oferi raspunsuri la intrebarile utilizatorilor.

The app is called Utter! and while it isn’t yet available for download, it’s already doing things that we could previously only imagine. Instead of just giving you a generic answer such as Siri and the like, it actually utilizes the apps that you already have installed. Want a add a calendar appointment? Tell Utter, and it’ll take care of it. Get travel details, find out the weather, and launch applications – all child’s play for Utter, and all done using native applications instead of just simple searches.

  Desi Apple a pus accent pe capacitatea lui Siri de a intelege foarte bine cuvintele si a a fi capabil sa urmeze sirul logic al unor comenzi iar mai apoi sa intearctioneze cu aplicatiile, pe Android OS se pune accent pe altceva. In Android se pune accent pe controlarea intregului sistem de operare folosind comenzi vocale insa ramane de vazut cat de bine va intelege sistemul totul. Imi place abordarea celor care dezvolta sisteme de acest gen pentru Android insa de multe ori ceea ce vedem intr-un clip video este farte diferit de realitate. Utter este in perioada de testare deocamdata deci nu  va fi disponibil prea curand pentru Android.

 

 • iBoy

  E ceva ce nu copiaza astia? :)))

 • George

  Nu ai pus problema gresit…e ceva in lume care nu se copiaza?

 • Ovidiu

  Daca Apple trage mâine un pârț, poimâine…o sa auzi numai pârțuri.

 • Vlad

  In loc ca marile companii de tel. sa se gandeasca la lucruri noi si oirginale, fac copy paste la idei concepte…etc cu speranta ca oamenii sa cumpere produsul respectiv( pentru unele companii a functionat pt. unele nu–laziness is getting paid)

 • Soulyd

  Cum se vede este mai bun decat SIRI, face niste greseli dar in general este peste SIRI, dar eu totusi vreau sa vad cand va iesi SIRI cu versiune finala ( poate impreuna cu iPad3 ), vocea pe utter este destul de rau, deabea se intelege ceva, eu cel putin nu inteleg mai nimic din ceea ce spune!

 • Bogan

  mi se pare mie sau utter nu e android siri dar e aplicatie facuta de un anumit developer ..

 • Thank you Captain Obvious. Am spus eu ca e Siri portat pe Android?

 • Victor Preda

  E mai destept dar ,,,ma nene !! ,, parca nu are farmecul lui SIRI ….asta e parerea mea …