Prima Pagina accesorii Apple ofera 15$ sau un Bumper americanilor care au cumparat un iPhone...

Apple ofera 15$ sau un Bumper americanilor care au cumparat un iPhone 4

  In anul 2010 Apple a lansat terminalul iPhone 4 si la scurt timp a fost prinsa intr-un adevarat scandal mediatic din cauza problemelor pe care terminalul le avea cu antenele externe. Practic acoperirea cu mana a zonei din partea stanga jos a terminalului avea drept efect pierderea semnalului si din cauza acestui defect Apple a fost actionata in judecata in SUA. 18 procese au fost reunite intr-unul singur si rezultatul final al acestuia este oferirea unui Bumper gratuit sau a sumei de 15$ tuturor americanilor care au cumparat un iPhone 4.

The settlement comes from 18 separate lawsuits that were consolidated into one. All share the claim that Apple was “misrepresenting and concealing material information in the marketing, advertising, sale, and servicing of its iPhone 4–particularly as it relates to the quality of the mobile phone antenna and reception and related software. As part of a preliminary approval made this afternoon, U.S. residents who bought Apple’s iPhone 4 will be entitled to $15 in cash or a bumper case provided by Apple.

  Desi Apple a oferit cate un Bumper gratuit timp de cateva luni de zile tuturor celor care au achizitionat noul dispozitiv, iata ca in final compania va trebui sa plateasca in continuare pentru greselile inginerilor sai. Din fericire noul iPhone 4S lansat in luna octombrie nu sufera din cauza acelorasi probleme insa el vine cu propriile defecte dar Apple nu a fost deocamdata chemata in instanta din cauza lor.

 • Care ar fi acele defecte ale iPhone 4S?

 • @Alexandru Ciobica: Probleme cu semnalul, cu bateria, eu am probleme cu un buton de volum care se actioneaza singur.

 • Mihai S.

  Dar noi, muritorii din Europa sau RoW excluzând USA? Noi nu avem dreptul la free bumper?…
  Pe zi ce trece, Apple desconsideră tot mai mulți utilizatori. Cred că, la un moment dat, gesturi de genul vor înclina decisiv balanța pt concurență.

 • Narcis

  Rușine ! Noi nu suntem cumpărători ca și cei din usa? Noi nu le Facem vânzări? Mă dezgustă diferentele astea

 • Ca sa avem dreptul la asa ceva trebuia sa ii fi dat in judecata in Romania.

 • Toma

  Eu am achizitionat anul trecut un bumper Apple si surpriza, peste 1 luna cand l-am dat jos telefonul avea urme negre pe partea metalica ce nu se mai stergeau. Noroc ca mi-a fost schimbat telefonul pt. ca avea o problema la ecran..

 • Sa iti spun cum arata tableta mea pe spate dupa un an de smart cover?

 • Florin.S

  Si eu sunt foarte dezamagit de problema asta cu semnalul la ip4. O sa trebuiasca sa-mi cumpar o husa, bumper, ceva zilele acestea cu toate ca eram impotriva acestora. Apple a dat-o in bara rau cu chestia asta cu semnalul pentru care eu mai trebuie sa scot cativa zeci de lei din buzunar. Dar asta e!

 • Dragos

  Eu am o husa de silicon la ip 4 meu si mi se pare o solutie mult mai buna decat acel bumper.cat despre probleme de semnal nu am avut asa ceva

 • Mihai_rt

  Apple a recunoscut problema cu semnalul pe care o are iphone 4
  De ce ar trebuii sa fie dati in judecata ca sa trateze toti clientii la fel ?
  Oricum noi platim pe telefoane mai mult ca in usa

 • @Mihai_rt: Pentru ca nicio companie nu iti da lucruri de buna voie decat daca vrea sa te atraga la ea.

 • Mihai_rt

  Pai nu e chiar gratis daca l am cumparat si are probleme cu semnalul

 • Pingback: Apple nu va oferi compensatii tuturor americanilor care au cumparat un iPhone 4()