Apple ofera 15$ sau un Bumper americanilor care au cumparat un iPhone 4

  In anul 2010 Apple a lansat terminalul iPhone 4 si la scurt timp a fost prinsa intr-un adevarat scandal mediatic din cauza problemelor pe care terminalul le avea cu antenele externe. Practic acoperirea cu mana a zonei din partea stanga jos a terminalului avea drept efect pierderea semnalului si din cauza acestui defect Apple a fost actionata in judecata in SUA. 18 procese au fost reunite intr-unul singur si rezultatul final al acestuia este oferirea unui Bumper gratuit sau a sumei de 15$ tuturor americanilor care au cumparat un iPhone 4.

The settlement comes from 18 separate lawsuits that were consolidated into one. All share the claim that Apple was “misrepresenting and concealing material information in the marketing, advertising, sale, and servicing of its iPhone 4–particularly as it relates to the quality of the mobile phone antenna and reception and related software. As part of a preliminary approval made this afternoon, U.S. residents who bought Apple’s iPhone 4 will be entitled to $15 in cash or a bumper case provided by Apple.

  Desi Apple a oferit cate un Bumper gratuit timp de cateva luni de zile tuturor celor care au achizitionat noul dispozitiv, iata ca in final compania va trebui sa plateasca in continuare pentru greselile inginerilor sai. Din fericire noul iPhone 4S lansat in luna octombrie nu sufera din cauza acelorasi probleme insa el vine cu propriile defecte dar Apple nu a fost deocamdata chemata in instanta din cauza lor.