LockCamColors iti permite sa schimbi culoarea butonului pentru camera din LockScreen

  LockCamColors este un tweak publicat in cursul acestei zile in Cydia care ne permite sa modificam culoarea butonului pentru camera afisat in LockSCreen. In mod normal butonul afiseaza o camera alba care este prezentata intr-un buton negru insa cu ajutorul acestui tweak putem modifica atat culoarea exterioara a butonului cat sic uloarea interioara a iconitei camerei. In imaginea de mai sus avem o demonstratie a modului in care poate fi modificat totul si din aplicatia Settings a iOS putem alege una dintre culorile disponibile.

  LockCamColors este disponibil gratuit in repo-ul ModMyi insa functioneaza cu ajutorul Winterboard.

4 COMENTARII

  1. Pfffff… Winterboard. Cand il pun pe ip4 parca se transforma brusc intr-un 3g. Posesorii de 4s, cum se comporta telefonul dupa instalarea WB??

  2. @Bogdan G Sincer inca nu l-am incercat si nici nu-l voi pune vreodata.Aspectul icoanelor mi se pare perfect.De estetica folosesc doar Carrier Logo modificat.Frate-meo are iP4 si alaltaieri a trebuit sa-i dau un restore + JB din cauza prea multor prostii puse din Cydia (a avut si teme mai demult si era tare incet) pentru ca se comporta ca 3G-ul meu vechi (daca nu mai rau). Acum parca zboara .Eu nu recomand WinterBoard nimanui pentru ca nu doar creeaza incompatibilitati cu alte programe din Cydia,dar si incetineste telefonul/tableta/iPod-ul.

    Scuze de off.

  3. @JeNel Am avut aceleasi probleme cu i4-u meu. 🙂 Urasc WInterboardul si nici eu nu il recomand nimanui. Mananca memorie pe paine. Aveam liber intre 30-120(130) RAM. scz de off dar trebuia sa ma “destainui” 🙂

  4. off topic: Dupa parearea mea cea mai buna metoda de customizare a springboardului este Springtomize 2 iOS5, nu iti aplica teme dar poti sa faci anumite modificari in SB.