Microsoft Office pentru iPad – iata o posibila teorie pentru refuzul companiei Microsoft de a recunoaste aplicatia

  Dimineata am scris un articol in care va spuneam ca Microsoft refuza sa recunoasca existenta aplicatiei Microsoft Office pentru tableta iPad desi The Daily, o publicatie detinuta de News Corp si construita in colaborare cu Apple, afirma contrariul. Un purtator de cuvant al Microsoft a negat cu vehementa existenta aplicatiei Microsoft Office pentru iPad desi cei de la The Daily au prezentat doua imagini in care au afirmat contrariul insa in spatele afirmatiilor de la Microsoft s-ar putea afla altceva. Victor, dezvoltatorul aplicatiei iDevice.ro, mi-a spus o teorie interesanta conform careia Microsoft ar dezvolta aplicatia aceasta pentru iPad 3 si ar fi trebuit sa o prezinte la conferinta care ar urma sa aiba loc in 7 martie.

  O colaborare dintre Apple si Microsoft pentru portarea Microsoft Office pentru iPad nu ar fi imposibila si daca aplicatia trebuia sa fie prezentata abia la lansarea iPad 3 atunci este logica vehementa cu care totul este respins acum. Indiferent daca acesta este sau nu motivul real din spatele refuzului companiei Microsoft de a recunoaste existenta aplicatiei, cei de la The Daily au promis ca vor publica noi informatii in legatura cu aplicatia companiei din Redmond deci vom afla mai multe in curand.

8 COMENTARII

  1. judecand dupa husa, e posibil sa fie ipad3, caci husa pare sa ascunda bine marginile, ce ar fi putut deosebi-o de un ipad2

  2. Bunbun, Microsoft face reclama la Office când prezintă iPad 3? Absurd! Cum rămâne cu Numbers, Pages si Keynote? Sa fim seriosi, mai ales ca acum câteva luni se spunea ca Microsoft ar fi interesata sa lanseze o suita office competitiva cu ce oferă Apple acum si plus de asta la un preț mai mic !

  3. Office pe ipad 3 este “the killer app ” la fel ca siri pe iph 4s va fi disponibila numai pe ipad3 pt ca restul ideviceurilor nu sunt destul de puternice, si daca lumea va comenta de ce pisica va fi in curtea microsoft..