Prima Pagina Apple iPad 3 ar urma sa fie lansata in martie in SUA si...

iPad 3 ar urma sa fie lansata in martie in SUA si in aprilie in Europa

  Desi saptamana se incheie Apple nu a oferit deocamdata o data pentru conferinta de prezentare a iPad 3 insa chiar si asa aflam ca la mijlocul lunii martie produsul ar urma sa fie lansat in SUA iar in luna aprilie va ajunge in Europa. Informatiile vin de pe un website din China unde sunt prezentate informatii care ar fi preluate de la surse din interiorul companiei Apple insa la date asemanatoare se astepta cam toata lumea avand in vedere ca in anii trecuti Apple a programat lansarile intr-un mod asemanator, aproape identic.

  Conform aceleiasi surse din China, Apple ar urma sa lanseze o tableta iPad 3 cu procesor A5X dual-core, cu Retina Display si cam tot ce am prezentat pana acum in legatura cu dispozitivul. Data de prezentare este 7 martie si data lansarii in SUA ar fi 16 martie, ramane de vazut daca tot ce auzim din nou este real sau nu.

  • Soulyd

    poate din cauza ca in China va fi interzis comercializarea, anul acesta va mai dura cateva luni bune pana va fi lansat ( poate ii va da Apple alta nume: de ex MacPad, ApplePad, iTab sau cine stie… si va trebui sa schimba ambalajele, script-ul pe carcase…. ), ori va modifica doar pentru China, asa poate va fi lansat in Martie…

  • attilar1

    Poate Apple va lansa ipad 3 la un an jumatare, cum a facut si cu iphone 4s????? Daca Apple a modificat data de lansare la iphone de ce nu poate face si la Ipad?

  • Popa Vasile

    Pentru că 2 nu se mai vinde…toți care au bani puși deoparte pt așa ceva așteaptă 3-ul….sau să se ieftinească 2-ul…