iPhone-urile ocupa primele trei locuri in topul celor mai bine vandute smartphone-uri din SUA in anul 2011

  Anul 2011 a fost unul extrem de bun pentru compania Apple si un top recent realizat de catre agentia americana de analiza a pietei numita comScore releva faptul ca iPhone-urile au fost extrem de cautate pe teritoriul SUA. Intr-un top al celor mai bine vandute smartphone-uri in perioada ianuarie – decembrie 2011 iPhone 3GS, iPhone 4 si iPhone 4S au ocupat primele trei locuri. Terminalul iPhone 4 s-a clasat pe primul loc, terminalul iPhone 3GS s-a clasat pe locul al doilea si pe locul trei regasim iPhone 4S.

  Interesant este ca in doar doua luni si jumatate ale anului 2011 iPhone 4S a intrat in acest top si a ocupat pozitia a treia dar pe de o parte este normal avand in vedere ca in aceasta perioada Apple a vandut aproximativ 9 milioane de iPhone-uri in SUA si vreo 7 milioane dintre ele ar fi fost iPhone 4S. In top 5 cele mai vandute smartphone-uri in 2011 avem si BlackBerry Curve 8530 pe locul 4 si HTC EVO 4G pe locul 5 insa niciun terminal al companiei Samsung iar asta este cu adevarat surprinzator avand in vedere recentele reclame extrem de agresive ale companiei. In final Apple conduce fara drept de apel piata smartphone-urilor din SUA si desi nu are o cota de piata mai mare decat Android, are cele mai bine vandute telefoane.

3 COMENTARII

  1. Daca decat a aparut primul model de iphone concurenta nu vin decat cu telefoane din plastic ieftin si cer pe ele o caruta de bani, e normal sa se vanda la greu
    Cred ca daca mai era la vanzare mai vindea si primul model