iPhone 2G este la fel de bun ca un smartphone Windows Phone cand vine vorba de facut poze si de publicarea lor pe retele sociale

9

iPhone 2G este la fel de bun ca Windows Phone Mobile World Congress 2012  Smoked by Windows Phone este un concurs organizat de catre Microsoft in ideea de a isi promova smartphone-urile echipate cu propriul sistem de operare. La Mobile World Congress 2012 compania a mutat concursul din SUA in Europa si totul s-a desfasurat in aceleasi conditii, adica Windows Phone era pus in fata altor smartphone-uri, ambele dispozitive trebuind sa indeplineasca diverse task-uri stabilite de Microsoft. In imaginea de mai sus avem prezentat tabelul cu telefoane care au concurat cu Windows Phone si rezultatele obtinute in urma indeplinirii task-urilor.

  Desi Doua HTC-uri au reusit sa intreaca smartphone-urile Windows Phone in task-urile pentru efectuarea unor cautari, iPhone 2G a iesit la egalitate cu Windows Phone intr-un task privind, probabil, inregistrarea pozelor si incarcarea lor pe retelele sociale. Rezultatul este surprinzator pentru ca vorbim despre o comparatie facuta intre un iPhone prezentat acum 5 ani de zile si un smartphone Windows Phone de ultima generatie. Desi este foarte probabil ca persoana de la Microsoft sa nu se fi grabit prea mult in indeplinirea task-ului, rezultatul este oricum interesant si nu prea magulitor pentru Microsoft.