iPhone 2G este la fel de bun ca un smartphone Windows Phone cand vine vorba de facut poze si de publicarea lor pe retele sociale

iPhone 2G este la fel de bun ca Windows Phone Mobile World Congress 2012  Smoked by Windows Phone este un concurs organizat de catre Microsoft in ideea de a isi promova smartphone-urile echipate cu propriul sistem de operare. La Mobile World Congress 2012 compania a mutat concursul din SUA in Europa si totul s-a desfasurat in aceleasi conditii, adica Windows Phone era pus in fata altor smartphone-uri, ambele dispozitive trebuind sa indeplineasca diverse task-uri stabilite de Microsoft. In imaginea de mai sus avem prezentat tabelul cu telefoane care au concurat cu Windows Phone si rezultatele obtinute in urma indeplinirii task-urilor.

  Desi Doua HTC-uri au reusit sa intreaca smartphone-urile Windows Phone in task-urile pentru efectuarea unor cautari, iPhone 2G a iesit la egalitate cu Windows Phone intr-un task privind, probabil, inregistrarea pozelor si incarcarea lor pe retelele sociale. Rezultatul este surprinzator pentru ca vorbim despre o comparatie facuta intre un iPhone prezentat acum 5 ani de zile si un smartphone Windows Phone de ultima generatie. Desi este foarte probabil ca persoana de la Microsoft sa nu se fi grabit prea mult in indeplinirea task-ului, rezultatul este oricum interesant si nu prea magulitor pentru Microsoft.