Snapily iti permite sa faci poze 3D cu un iDevice

  Snapily este o noua aplicatie pentru iPhone si iPad care permite utilizatorilor sa inregistreze poze 3D la fel de usor precum inregistreaza poze normale. Aplicatia costa doar 1.59€ in App Store si teoretic permite utilizatorilor sa inregistreze imaginile 3D intr-un mod similar cu cel prin care se inregistreaza imagini panoramice. La Mobile World Congress 2012 compania dezvoltatoare a aplicatiei a fost prezenta pentru a demonstra functionalitatea sa si procesul de inregistrate a unei poze este urmatorul: intindeti mainile cu iDevice-ul in palma, tineti dispozitivul paralel cu solul si miscati terminalul din stanga spre dreapta in zona pe care doriti sa o inregistrati iar aplicatia va transforma imaginea voastra intr-una 3D.

  Pozele rezultate pot fi vazute folosind ochelari 3D dar fara ei nu veti putea viziona continutul decat daca il transferati pe un dispozitiv care poate afisa imagini 3D. Din pacate imaginea din acest articol a fost facuta la Mobile World Congress de catre unul dintre editorii cult of mac insa producatorii aplicatiei au reusit sa faca una aproape perfecta deci cu putina indemanare oricine poate realiza imagini 3D. Compania dezvoltatoare livreaza si carti postale 3D cu pozele facute de utilizatori insa acest serviciu este disponibil doar in SUA.

Pretul initial:
Nume:
Snapily3D

1.59

s





Developer: HumanEyes Technol…
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: Turn your iPhone or iPad into a 3D CAMERA!

Snapily3D is the worlds first app for taking 3D pictures and making 3D prints, directly with your iPhone.

Shooting, sharing and printing high-quality 3D pictures has never been easier or more affordable!

* Sna…


Dimensiunea aplicatiei este: 33.6 Mb


1 COMENTARIU

  1. Camera 3D pro face tot acelasi lucru, ba chiar mai bine ca nu trebuie miscat camera, face normal, parca ai face o poza simpl si este free, am testat, merge foarte bine, chiar se vad bine pozele cu ochelari red / cyan ( blue )