Angry Birds descarcat de 700 de milioane de ori, 25 de milioane de jucarii de plus vandute in lumea intreaga

Angry Birds Toy

  Angry Birds este un fenomen mondial si pana la sfarsitul anului jocul va fi descarcat de 1 miliard de ori pe toate platformele pe care este disponibil. In momentul de fata jocul a inregistrat 700 de milioane de descarcari si zilnic 300 de milioane de minute sunt pierdute in el. Desigur ca popularitatea Angry Birds a determinat compania Rovio sa produca jucarii, haine, accesorii, etc, iar pana in momentul de fata peste 25 de milioane de jucarii de plus Angry Birds au fost vandute in lumea intreaga insa consider ca in China s-au inregistrat cele mai mari vanzari.

They may be familiar, but the stats around Angry Birds remain startling, starting with the franchise’s 700m downloads across all platforms – a figure likely to top 1bn sometime in 2012. More than 1m people have reviewed the Android version of Angry Birds on Google’s Android Market, and Rovio has sold 25m plush toys so far. On the back of that, there are now more than 20,000 licensed Angry Birds products on sale, from board games and books through to t-shirts, shoes and sweets. A theme park is on the way in Finland, while Angry Birds shops will soon launch in China.

  Adaugam la cifrele de pana acum si 20.000 de licente pentru produse tematice Angry Birds si pe acest blog am publicat in diverse randuri articole despre accesorii interesante pentru iDevice-uri. Am observat ca in magazinele din Romania au inceput sa apara tot felul de jucarii si accesorii tematice ale acestui popular joc si daca sunteti interesati cred ca in aproape orice mall din Bucuresti gasiti macar un magazin care sa aiba produse Angry Birds in vanzare. Ce urmeaza mai departe? Deschiderea Angry Birds Land intr-un parc de distractii din Finlanda.