Infinity Blade: Dungeons si Skygamblers doua jocuri concepute pentru Retina Display-ul din iPad 2012(Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Rp-TTtpU0I[/youtube]

  In cadrul conferintei de aseara Apple i-a invitat pe cei de la Chair Entertainment pentru a prezenta o noua versiune a jocului Infinity Blade: Dungeons care a fost special conceputa pentru noul Retina Display al noii tablete iPad. In clipul video de mai sus aveti prezentat intreg jocul si vorbim nu doar despre implementarea unui continut nou in joc ci si despre imbunatatirea semnificativa a graficii incluse in el. Pe langa Infinity Blade a fost prezentat si jocul SkyGamblers al celor de la Namco, un joc dedicat pasionatilor de lupte aeriene care ne demonstreaza cat de multe lucruri pot fi realizate cu ajutorul unui chip grafic quad-core.

  Ambele jocuri vor fi disponibile in App Store cand noua tableta va fi oficial lansata insa nu se stie deocamdata la ce pret.

SkyGamblers iPad 2012

7 COMENTARII

  1. Te rog spune-mi ca Infinity Blade: DUngeons v-a fi compatibil si cu 4s…. Pare superb, as putea chiar uita de Diablo 3 daca jocul asta v-a merge si pe telefon.

  2. […]   In noua versiune a Infinity Blade II avem grafica pentru Retina Display, suport pentru cativa limbi noi plus promisiunea ca Infinity Blade II: ClashMobs™ va fi lansat in viitorul apropiat. Twitter este disponibila gratuit insa Infinity Blade II costa 5.49€ dar ambele aplicatii sunt universale. Daca nu ati cumparat inca Infinity Blade II eu va recomand sa asteptati Infinity Blade: Dungeons. […]